Bilgisayarınızda olan tüm işlermleri kayıt altına alır. Önemli olduğu kanısına vardıklarını ise Microsoft'a veri olarak gönderir. Ayrıca ileride bir hata ile karşılaşırsanız sorunu çözmenize yardımcı olabilir. Bu servisi kapatmak performansı arttırabilir, fakat ileride bir sorun çıktığında çözemeyebilirsiniz.
Kapatılınca bazı oyunlarda akıcılığı sağlıyor. ( Örnek: GTA 4 )
Ayrıca Windows 10 da postadaki e postaları devre dışı bırakıyor ve msjların gelmesini engelliyor bu hizmetin açık olması daha iyi.
Kapatılınca bazı oyunlarda akıcılığı sağlıyor. ( örnek: GTA 4 )
Ayrıca Windows 10 da postadaki e postaları devre dışı bırakıyor ve msjların gelmesini engelliyor bu hizmetin açık olması daha iyi.
Bir şey soracağım ben oyunlarda kasma yaşıyorum FPS fazla olduğu halde bunu kapatınca kasmıyormuş gibi gözüküyor ama internete yeri ortandan kalkıyor ve ayarlardan ağ kısmına giremiyorum hem kapatım hem de bunu düzeltir miyim ve nasıl ?
Bir şey soracağım ben oyunlarda kasma yaşıyorum FPS fazla olduğu halde bunu kapatınca kasmıyormuş gibi gözüküyor ama internete yeri ortandan kalkıyor ve ayarlardan ağ kısmına giremiyorum hem kapatım hem de bunu düzeltir miyim ve nasıl ?
Bana göre her hangi bir hizmeti kapatırsan mutla bir yerde sıkıntı çıkartır ve bir olayla bağlantılı oluyor senin soruna gelecek olursa bence düzeltilmeye bilir. Eskiden çok kez denedim bu hizmet kapatmaları her zaman sıkıntı çıkarttı ve artık herhangi bir hizmeti kapatmıyorum.