Windows old çok yer kaplıyor

Scout7

Picopat
Daha fazla  
Arkadaşlar yeni bilgisayar aldım. 512 GB gibi kısıtlı bir depolama alanım var tabii daha sonra bunu yükselteceğim. Windows'un çok yer kapladığını gördüm ve TreeSize programından baktım. Windows old klasörü 44 GB ve Windows klasörü 30 GB yer kaplıyor. Bu Windows old klasörünün kapladığı yeri nasıl küçültebilirim?

Direkt o klasörü silebilirsiniz. Önceki Windows sürümünüzün yedek klasörü o. Eğer önceki sürüme dönmek gibi bir niyetiniz yoksa silmenizde sorun yok.

Sil gitsin, silmezsen bile bir süre sonra otomatik siliniyor.

Windows arama kısmına "disk temizleme" yazıp karşınıza çıkan bütün tikleri işaretleyip işlemi başlatabilirsiniz. Bu şekilde silecektir.

Veya klasör izinlerini değiştirip kendi kullanıcınıza yetki verip o şekilde silebilirsiniz.

çalıştıra ''cleanmgr'' yazıp, ''sistem dosyalarını temizle'' sekmesine tıklayarak kutucukları seçip silebilirsin.
Önceki windows yüklemesi yazıyor galiba onu sileceğim.Bir de teslim iyileştirme dosyaları adında bir şey var bunu silersem sıkıntı olur mu?

Önceki Windows yüklemesi yazıyor galiba onu sileceğim. Bir de teslim iyileştirme dosyaları adında bir şey var bunu silersem sıkıntı olur mu?

Altta yazıyor zaten sen silmezsen gereksiz olanları kendisi silecek ama bazıları programların hızlı açılması için o yüzden silmemeni öneririm zaten pek de bir yer kaplamıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…