Windows.old dosyaları silinebilir mi?

Silentac

Kilopat
Arkadaşlar, bilgisayarımda onarım sorunu vardı. Yani girmeye çalıştığımda 'Otomatik onarım bilgisayarınızı onaramadı' sorunu. Ben de araştırdım, format attım. Ancak formattan hemen bir gün sonra yeniden böyle oldu. Ben de başka bir bilgisayardan Windows 10'u yükledim ve bilgisayara kurulum yaptım. Ama eski Windows 10 dosyaları 'Windows.old' ve 'Windows.old000' adında iki klasöre toplanmış. Sizce bunu silmeli miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Nasıl yapacağım?Biraz daha açıklar mısınız?
Sırasıyla videoları izlerseniz anlarsınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Arkadaşlar, bilgisayarımda onarım sorunu vardı. Yani girmeye çalıştığımda 'otomatik onarım bilgisayarınızı onaramadı' sorunu. Ben de araştırdım, format attım. Ancak formattan hemen bir gün sonra yeniden böyle oldu. Ben de başka bir bilgisayardan Windows 10'u yükledim ve bilgisayara kurulum yaptım. Ama eski Windows 10 dosyaları 'Windows.old' ve 'Windows.old000' adında iki klasöre toplanmış. Sizce bunu silmeli miyim?

bu video size yardımcı olacaktır.

Sistemi ön yüklemeden atacaksın. Windows old adında klasör oluşturup ona taşır sistemde kurulu olan bir sistem varken format atarsan ve silmesi sorun olabiliyor. Kurduğun sistem ile aynı bölümde bulunuyorsa diski de biçimlendiremeyeceksin. En iyisi temiz kurulum yapmak. Yapamazsan unlocker adında bir program var. Manuel silmekle uğraşabilirsin güvenli modda açıp veya komut isteminde başlatıp ön yüklemeden silmeye çalışacaksın cd, dir, del komutlarıyla. :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı