Windows.old dosyasının yeri değiştirilebilir mi?

Hocam sürüm düşürürken nasıl veriler silinmeden geçilecek ki?

Bak dostum, adı üstünde Windows OLD. Eski sistem dosyalarını barındırıyor, eğer eski sistem dosyaları varsa sıkıntısız geri dönüş yapabilirsin. Eski sistem dosyalarından kasıt o.

Teşekkürler hocam Windows 10'a dönemem diye korkuyordum.
Sakın silmeyin. Arkadaşın mesajı moderasyon ekibi tarafından yanlış bilgi olarak işaretlendi. Bakabilirsiniz. Geri dönmeyi düşünüyorsanız Windows.old klasörünü asla silmeyin! Aksi taktirde format atarak geri dönmek zorunda kalırsınız.

Windows.old klasörü taşınabilir mi? Evet ama bunu geri dönmek istediğinizde geri yüklerseniz geri dönme şansınız olur. Geri yüklemezseniz geri dönme adımı başarısız olur haliyle.
Kısaca klasörü taşıyın ama WinPE, Pardus Live vb. ile açarak taşıma yapın. Sonrasında ihtiyacınız olduğunda aynı şekilde geri alın ve geri döndürebilirsiniz.
Diğer türlü silme işlemi yapabilmek için disk temizle ile kaldırılabilir. Bu da malum regedit vb. kaydı siliyorsa geri döndürme kısmında da görüntülenmesini engelleyebilir. (Tahmin.)

Arkadaşlar verdiğiniz ilgi için teşekkür ediyorum. Konu kapansın lütfen yetkili ağabeyler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…