Synth3x Kilopat Katılım 6 Aralık 2019 Mesajlar 794 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2021 #1 Windows.old klasörü nedir? Yaklaşık olarak 20GB ve silmek istiyorum. Silmek sorun çıkartır mı? Nasıl silinir?
Windows.old klasörü nedir? Yaklaşık olarak 20GB ve silmek istiyorum. Silmek sorun çıkartır mı? Nasıl silinir?
tugoli Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Kasım 2016 Mesajlar 3.979 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2021 #2 Windowsun üstüne windows kurmuşun eski Windows dosyaları sil gitsin
HALS Centipat Katılım 4 Ağustos 2020 Mesajlar 219 Yer ISTANBUL Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 16 Ocak 2021 #3 Synth3x dedi: Windows.old klasörü nedir? Yaklaşık olarak 20GB ve silmek istiyorum. Silmek sorun çıkartır mı? Nasıl silinir? Genişletmek için tıkla... Sorun çıkarmaz, klasik dosyalarını nasıl siliyorsan onu da sil.
Synth3x dedi: Windows.old klasörü nedir? Yaklaşık olarak 20GB ve silmek istiyorum. Silmek sorun çıkartır mı? Nasıl silinir? Genişletmek için tıkla... Sorun çıkarmaz, klasik dosyalarını nasıl siliyorsan onu da sil.
biadsiz Kilopat Katılım 3 Ağustos 2016 Mesajlar 458 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2021 #4 Yükseltme veya sıfırlama yaptı iseniz Windows 10 'a geçiş yapar iken, eski dosyaları saklamak için o klasör oluşturuluyor benim bildiğim. Korunacak veriniz yok ise silmenizde sakınca yoktur.
Yükseltme veya sıfırlama yaptı iseniz Windows 10 'a geçiş yapar iken, eski dosyaları saklamak için o klasör oluşturuluyor benim bildiğim. Korunacak veriniz yok ise silmenizde sakınca yoktur.
Zurnadürüm Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 7.126 Makaleler 22 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2021 #5 Diskte olan Windows üstüne Windows kurmuşsun. Gerekli dosyan yoksa silebilirsin.
E exponent Kilopat Katılım 7 Şubat 2019 Mesajlar 249 Çözümler 1 16 Ocak 2021 #6 Eski windows dosyalarin orda
Gabe Newell Kilopat Katılım 15 Ekim 2020 Mesajlar 3.220 Makaleler 2 Çözümler 80 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2021 #7 20H2 güncellemesinden sonra windows.old'un oluşması | Technopat Sosyal eski sürüme dönmek için olan bir klasör eğer eski sürüme dönmeyecekseniz silin gitsin.
20H2 güncellemesinden sonra windows.old'un oluşması | Technopat Sosyal eski sürüme dönmek için olan bir klasör eğer eski sürüme dönmeyecekseniz silin gitsin.
2 246941 Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 21.099 Makaleler 9 Çözümler 222 16 Ocak 2021 #8 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
B babylade Picopat Katılım 28 Ekim 2020 Mesajlar 394 Daha fazla Cinsiyet Kadın 16 Ocak 2021 #9 Zurnadürüm dedi: Diskte olan Windows üstüne Windows kurmuşsun. Gerekli dosyan yoksa silebilirsin. Genişletmek için tıkla... Ben laptopa virüs bulaştı diye format attırmıştım ve bende de windows.old var. Acaba virüsün orda kalma ihtimali var mı?
Zurnadürüm dedi: Diskte olan Windows üstüne Windows kurmuşsun. Gerekli dosyan yoksa silebilirsin. Genişletmek için tıkla... Ben laptopa virüs bulaştı diye format attırmıştım ve bende de windows.old var. Acaba virüsün orda kalma ihtimali var mı?
Zurnadürüm Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 7.126 Makaleler 22 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2021 #10 babylade dedi: Ben laptopa virüs bulaştı diye format attırmıştım ve bende de windows.old var. Acaba virüsün orda kalma ihtimali var mı? Genişletmek için tıkla... Bir fikrim yok. Fakat biçimlendirme olmadıysa veri hala ordadır demektir. @Murat5038 @24099
babylade dedi: Ben laptopa virüs bulaştı diye format attırmıştım ve bende de windows.old var. Acaba virüsün orda kalma ihtimali var mı? Genişletmek için tıkla... Bir fikrim yok. Fakat biçimlendirme olmadıysa veri hala ordadır demektir. @Murat5038 @24099