Windows old silinir mi?

skywalkerz

Centipat
Daha fazla  
RAM
16GB
Ekran kartı
4060
Anakart
A520M K V2
İşlemci
Ryzen 5 5600
İyi akşamlar hocam. Ben yaklaşık bundan bir 5-6 gün önce işletim sistemimi Windows 10'dan Windows 11'e güncelleştirmeler kısmından yükselttim Windows Old'u silersem herhangi bir sorun yaşar mıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Her hangi bir sorun yaşamazsın önceki sürümün bazı dosyalarının kopyası var orada zaten sen silmesende bir kaç günde kendiliğinden silinecektir.

Herhangi bir işleyişi etkilemez lakin Windows 10 geri dönmek isterseniz format atmak zorunda kalırsınız. Windows old'da olan dosyalar eski sisteme dönebilmek için yedek gibi bir klasör aslında.

Eğer ileride Windows 10'a geri dönmeyi düşünmüyorsanız silebilirsiniz. Sadece sildikten sonra Windows 10'a geçmek için temiz kurulum yapmak zorunda kalırsınız.

İyi akşamlar hocam. Ben yaklaşık bundan bir 5-6 gün önce işletim sistemimi Windows 10'dan Windows 11'e güncelleştirmeler kısmından yükselttim Windows Old'u silersem herhangi bir sorun yaşar mıyım?

Yaşamazsın hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…