Windows.old silinmesi sorun teşkil eder mi?

İsog3n

Megapat
Geçen gün yaklaşık 2 saat süren bir indirme ve yüklemenin ardından yeni güncellemeyi sorunsuz kurdum. Güncelleme ve kurulumdan sonra sistemle uyumlu olmadığını belirtip sadece cpu-z programını kaldırmış Windows.
Ancak daha sonra harddiskin baya bir alanı daraldığını gördüm ve windows.old klasörü oluştuğunu fark ettim. Boyutuda bir hayli yüksek.. Silmeyi düşünüyorum ama kararsız kaldım sıkıntı olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows.old klasörü eski kullanıcı dosyalarınızı içerir. Bu klasörü silebilirsin çünkü zaten kullanıcı dosyaları güncellemeden sonra silinmiyor. Disk Temizleyici kullanarak klasörü silebilirsin.

Silebilirsin. İçinde bir önceki sistem dosyaları var sadece.

C bölümüne sağ tıkla özellikler de, buradan disk temizle seçeneğine tıkla. Gelen bölümde tüm seçenekleri işaretle ve tamam de. Merak etme C bölümü komple silinmez, sadece gereksiz dosyalar silinir ve bilgisayarın performansı artar. Bunların içine .old klasörü de dahil onu da temizler.

Ayrıca şuradaki videolu anlatıma da bakabilirsiniz:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…