jaydenpoyraz Hectopat Katılım 9 Ocak 2022 Mesajlar 366 Çözümler 7 4 Şubat 2022 #1 Merhaba. Ben windows.old klasörünü sildim. Nasıl Windows 10'a geri döneceğim? Bunu Windows 10 yükleme yardımcısı ile yapsam verilerim gider mi?
Merhaba. Ben windows.old klasörünü sildim. Nasıl Windows 10'a geri döneceğim? Bunu Windows 10 yükleme yardımcısı ile yapsam verilerim gider mi?
Çözüm SeniYazdım 4 Şubat 2022 jaydenpoyraz dedi: Merhaba. Ben windows.old klasörünü sildim. Nasıl Windows 10'a geri döneceğim? Bunu Windows 10 yükleme yardımcısı ile yapsam verilerim gider mi? Genişletmek için tıkla... Yolu yok diye biliyorum hocam yeniden USB ile sıfırdan dönmeniz gerekecek.
jaydenpoyraz dedi: Merhaba. Ben windows.old klasörünü sildim. Nasıl Windows 10'a geri döneceğim? Bunu Windows 10 yükleme yardımcısı ile yapsam verilerim gider mi? Genişletmek için tıkla... Yolu yok diye biliyorum hocam yeniden USB ile sıfırdan dönmeniz gerekecek.
SeniYazdım Hectopat Katılım 29 Haziran 2021 Mesajlar 1.482 Çözümler 10 4 Şubat 2022 #2 jaydenpoyraz dedi: Merhaba. Ben windows.old klasörünü sildim. Nasıl Windows 10'a geri döneceğim? Bunu Windows 10 yükleme yardımcısı ile yapsam verilerim gider mi? Genişletmek için tıkla... Yolu yok diye biliyorum hocam yeniden USB ile sıfırdan dönmeniz gerekecek. Artı 1 Eksi Çözüm
jaydenpoyraz dedi: Merhaba. Ben windows.old klasörünü sildim. Nasıl Windows 10'a geri döneceğim? Bunu Windows 10 yükleme yardımcısı ile yapsam verilerim gider mi? Genişletmek için tıkla... Yolu yok diye biliyorum hocam yeniden USB ile sıfırdan dönmeniz gerekecek.
liveforspeed Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2016 Mesajlar 8.038 Makaleler 1 Çözümler 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2022 #3 Format atmayı öğren kurtul. Artı 1 Eksi
KS KS jaydenpoyraz Hectopat Katılım 9 Ocak 2022 Mesajlar 366 Çözümler 7 4 Şubat 2022 #4 Format atmadan olsa? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Şubat 2022 Artı 0 Eksi
dokuro_chan_2005 Hectopat Katılım 5 Kasım 2021 Mesajlar 937 Çözümler 1 4 Şubat 2022 #5 jaydenpoyraz dedi: Format atmadan olsa? Genişletmek için tıkla... Atmak zor değil istersen öğretirim. Artı 1 Eksi
jaydenpoyraz dedi: Format atmadan olsa? Genişletmek için tıkla... Atmak zor değil istersen öğretirim.
KS KS jaydenpoyraz Hectopat Katılım 9 Ocak 2022 Mesajlar 366 Çözümler 7 4 Şubat 2022 #6 dokuro_chan_2005 dedi: Atmak zor değil istersen öğretirim. Genişletmek için tıkla... Hayır verilerimin gitmesini istemiyorum o yüzden. Artı 0 Eksi
dokuro_chan_2005 dedi: Atmak zor değil istersen öğretirim. Genişletmek için tıkla... Hayır verilerimin gitmesini istemiyorum o yüzden.
K koztrue Hectopat Katılım 8 Ekim 2021 Mesajlar 1.104 Makaleler 1 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2022 #7 jaydenpoyraz dedi: Hayır verilerimin gitmesini istemiyorum o yüzden. Genişletmek için tıkla... Yedek alırısın? Artı 1 Eksi
jaydenpoyraz dedi: Hayır verilerimin gitmesini istemiyorum o yüzden. Genişletmek için tıkla... Yedek alırısın?
A Archley Kilopat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 2.940 Makaleler 2 Çözümler 30 4 Şubat 2022 #8 jaydenpoyraz dedi: Merhaba. Ben windows.old klasörünü sildim. Nasıl Windows 10'a geri döneceğim? Bunu Windows 10 yükleme yardımcısı ile yapsam verilerim gider mi? Genişletmek için tıkla... Daha dün silersek nolur diyip silmiştiniz Artı 0 Eksi
jaydenpoyraz dedi: Merhaba. Ben windows.old klasörünü sildim. Nasıl Windows 10'a geri döneceğim? Bunu Windows 10 yükleme yardımcısı ile yapsam verilerim gider mi? Genişletmek için tıkla... Daha dün silersek nolur diyip silmiştiniz