benimtelcaliyor1 Decapat Katılım 20 Şubat 2023 Mesajlar 40 20 Ocak 2024 #1 Bilgisayara ne olduğunu anlamadan normal şekilde açtım ama şifre giriş ekranında dondu. Kapatıp açtım ve sonra bu garip dönen şeyler geldi, ne olduğunu anlamadım. Format atmayı vs denedim ama nafile. Bilen arkadaşlar yardım ederlerse memnun olurum.
Bilgisayara ne olduğunu anlamadan normal şekilde açtım ama şifre giriş ekranında dondu. Kapatıp açtım ve sonra bu garip dönen şeyler geldi, ne olduğunu anlamadım. Format atmayı vs denedim ama nafile. Bilen arkadaşlar yardım ederlerse memnun olurum.
9kag.10 Decapat Katılım 27 Ağustos 2023 Mesajlar 607 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2024 #2 Hocam daha önce aynısı farklı bir şeyde oldu anakart yanmış dediler Allah'tan ürün garantiliydi aynı şekil oldu geçmiş olsun.
Hocam daha önce aynısı farklı bir şeyde oldu anakart yanmış dediler Allah'tan ürün garantiliydi aynı şekil oldu geçmiş olsun.
benimtelcaliyor1 Decapat Katılım 20 Şubat 2023 Mesajlar 40 20 Ocak 2024 #3 9kag.10 dedi: Hocam daha önce aynısı farklı bir şeyde oldu anakart yanmış dediler Allah'tan ürün garantiliydi aynı şekil oldu geçmiş olsun. Genişletmek için tıkla... Hocam anakartta sıkıntı yok ondan eminim de format falan atılmıyor bir şey olmuyor kafayı yemek üzereyim.
9kag.10 dedi: Hocam daha önce aynısı farklı bir şeyde oldu anakart yanmış dediler Allah'tan ürün garantiliydi aynı şekil oldu geçmiş olsun. Genişletmek için tıkla... Hocam anakartta sıkıntı yok ondan eminim de format falan atılmıyor bir şey olmuyor kafayı yemek üzereyim.