Windows ortamında, macOS yüklemek için nasıl USB oluşturulur ?

izmirlibo

Hectopat
Daha fazla  
Windows ortamında, daha önce Windows yüklü bir Laptop'a Mac Os yüklemek için nasıl USB oluşturulur?
Merhaba arkadaşlar.
Daha önce Windows yüklü olan bir Laptop'a, Mac Os yüklemek istiyorum. Donanımsal olarak sorun yok. Mac Os konusu altında yer alan Sierra 10.12.4.iso dosyasını indirdim ve windows yüklü bir Pc'de Mac yüklemek için nasıl USB bellek hazırlanır bulamadım. Bir kaç denemem oldu. TransMac isimli program ile İSO dosyasını USB'nin içine yazdırdım ama Laptop bu Usb'yi Boot menüde görmüyor. Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleme:
Cevaplar için çok teşekkürler. İndirdiğim dosya imaj dosyası değil İSO dosyası. Recep Baltaş'ın paylaştığı bir dosya.
Bu İSO dosyası Winrar ile arşivden çıkarılmıyor. Sadece Transmac ile açabildim.

macOS Sierra 10.12.4 VMware ISO

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu rehberlerin hiç birinde yok kardeşim. Baktım hepsine.

İndirmiş olduğunuz dosya VMware yazılımında çalışmak için hazırlanmış bir dosyadır.
Claus'un önermiş olduğu linkdeki aşamaları kullanınız.

İndirmeden önce yöneticilere sordum ve laptop'a kurulabilir dediler, bende indirdim. Neyse teşekkürler kardeşim.

İndirmeden önce yöneticilere sordum ve laptop'a kurulabilir dediler bende indirdim neyse teşekkürler kardeşim.

Yanlış sormuşsunuz o zaman. O imaj sanal bilgisayar için yapılan bir imaj. Kaldı ki öyle bir soru sorduğunuzu da göremiyorum kayıtlarda.

Recep bey merhaba
Foruma üye olduktan sonra herhangi bir konu altına yada direkt paylaşımı yapana mesaj atamadığım için "Rapor Et" kısmından bir soru sordum. Ekran görüntüsünü ekte gönderiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…