Windows otomatik güncellemeyi inaktif hale getirmezsem, sistem 2 gün içinde kendi kendine 8.1'e yükselecek ve aynı sorunlarla karşılaşacağım. Bu yüzden windows 8'de kalmak istiyorum. Otomatik güncellemeleri nasıl iptal edebilirim? Şimdiden teşekkür ederim.
Bu arada microsoft.com'da önerilen bir çözüm var.
Sağ ekrandan ayarlar>bilgisayar ayarlarını değiştir>windows uptade bölümüne gelince bu güncellemeleri düzenleyebileceğim bir panelden bahsediyor. Ama bende onun yerine şöyle bir şey var.
Windows 8.1'e sadece Mağaza'dan yükseltebilirsiniz. Update üstünden yükseltme gerçekleşmiyor.
Eğer çok kapatmak istiyorsanız eğer Metro Arama yerine Windows Update yazın. Aralarında normal Update ikonuna sahip seçeneğe basın. Daha sonra yandaki panelden ayarlayabilirsiniz.
Windows 8.1'e sadece Mağaza'dan yükseltebilirsiniz. Update üstünden yükseltme gerçekleşmiyor.
Eğer çok kapatmak istiyorsanız eğer Metro Arama yerine Windows Update yazın. Aralarında normal Update ikonuna sahip seçeneğe basın. Daha sonra yandaki panelden ayarlayabilirsiniz.
Sağ olun, denetim masasından otomatik güncellemeleri devre dışı bıraktım, yalnız yakın zamanda Windows 8 kullanmadığınızdan galiba, Windows 8.1 artık sadece mağazadan yüklenmiyor, bir zaman sonra kendi kendine güncellemeyle geliyor. Neden böyle ben de anlamadım.
Denetim masasından da kapatmak çözümdür ancak yine de bir yerleri günceller. Dediğim şekilde de yapabilirsin sorun olursa konuyu kilitliyorum çözüldüğüne göre.