Bilgisayara girmeye çalışıyorum, bu çıkıyor ne yapmalıyım?
Windowsa giremiyorum nasıl cmd yi açıcam?Yeniden başlat, eğer olmazsa CMD'ye gir vesfc /scannowkomutunu çalıştır.
Kurtarma seçeneklerin'den CMD'yi açabilirsiniz.Windowsa giremiyorum nasıl cmd yi açıcam?
Hayır katılmıyorum, her zaman öyle olmuyor sadece zorla kapadığımız için de oluyor bazen. Eğer yeniden başlatma işe yaramazsa haklısınız ama her zaman geçerli değil.Bu kısım geliyorsa sistem bir hasar görmüş olmalı bu kısımdan sistemi sıfırlayabilirsiniz.
Gelişmiş seçeneklere tıklayın daha sonra bu bilgisayarı sıfırla her şeyi kaldır diyerekten ilerleyebilirsiniz.
Windowsa giremiyorum nasıl cmd yi açıcam?
Hayır katılmıyorum, her zaman öyle olmuyor sadece zorla kapopağımız için de oluyor bazen. Eğer yeniden başlatma işe yaramazsa haklısınız ama her zaman geçerli değil.
O zaman söylerdi bence, ama bazen söylemiyorlar. Siz de haklısınız, böyle durumlarda söylemeleri lazım.Arkadaş bunu denemiştir diye düşünüyorum. İlk gelen hatada direk konu açmaz herhalde birkaç kez yeniden başlatarak gelmiştir diye düşündüm.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.