emrel1 Decapat Katılım 20 Nisan 2023 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2025 #1 Bilgisayarım otomatik onarımda kaldı bir türlü düzelmiyor. Ne yapmam lazım? Günlük dosyası C:\Windows\System32\Logfiles\Srt\SrtTrail.txt sorun burada mı pek anlayamadım. CMD veya diğer yerleri kullanarak düzelecek bir şey mi?
Bilgisayarım otomatik onarımda kaldı bir türlü düzelmiyor. Ne yapmam lazım? Günlük dosyası C:\Windows\System32\Logfiles\Srt\SrtTrail.txt sorun burada mı pek anlayamadım. CMD veya diğer yerleri kullanarak düzelecek bir şey mi?
notshinoaaa Picopat Katılım 2 Mayıs 2025 Mesajlar 159 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Kadın 28 Haziran 2025 #2 Merhaba hocam. Bilgisayarınız kendisini onarıma almadan önce ne yapmıştınız? Bilgisayara bir şey indirdiniz mi? Kurcaladınız mı?
Merhaba hocam. Bilgisayarınız kendisini onarıma almadan önce ne yapmıştınız? Bilgisayara bir şey indirdiniz mi? Kurcaladınız mı?
Sakuya Izayoi Megapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 13.550 Makaleler 5 Çözümler 274 28 Haziran 2025 #3 İnternete bağlıysaniz DISM'in kullandığı Wim dosyasını onarmayı da deneyebilirsiniz CMD üzerinden. DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth Bunu yazdıktan sonra tekrar onarımı deneyin.
İnternete bağlıysaniz DISM'in kullandığı Wim dosyasını onarmayı da deneyebilirsiniz CMD üzerinden. DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth Bunu yazdıktan sonra tekrar onarımı deneyin.
emrel1 Decapat Katılım 20 Nisan 2023 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2025 #4 notshinoaaa dedi: Merhaba hocam. Bilgisayarınız kendisini onarıma almadan önce ne yapmıştınız? Bilgisayara bir şey indirdiniz mi? Kurcaladınız mı? Genişletmek için tıkla... Hayır yapmadım bozulmadan önce mavi ekran veriyordu bazen mavi ekran sonrası ... Dosyasında bozulma olabilir kontrol edin gibi bir şey diyordu.
notshinoaaa dedi: Merhaba hocam. Bilgisayarınız kendisini onarıma almadan önce ne yapmıştınız? Bilgisayara bir şey indirdiniz mi? Kurcaladınız mı? Genişletmek için tıkla... Hayır yapmadım bozulmadan önce mavi ekran veriyordu bazen mavi ekran sonrası ... Dosyasında bozulma olabilir kontrol edin gibi bir şey diyordu.
notshinoaaa Picopat Katılım 2 Mayıs 2025 Mesajlar 159 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Kadın 28 Haziran 2025 #5 emrel1 dedi: Hayır yapmadım bozulmadan önce mavi ekran veriyordu bazen mavi ekran sonrası ... Dosyasında bozulma olabilir kontrol edin gibi bir şey diyordu. Genişletmek için tıkla... Mavi ekran mı veriyordu? PC'niz açılıyor mu şuan? (Çok aptalca soru ama sormam lazım) Minidump dosyalarını inceleyelim sebebini bulalım.
emrel1 dedi: Hayır yapmadım bozulmadan önce mavi ekran veriyordu bazen mavi ekran sonrası ... Dosyasında bozulma olabilir kontrol edin gibi bir şey diyordu. Genişletmek için tıkla... Mavi ekran mı veriyordu? PC'niz açılıyor mu şuan? (Çok aptalca soru ama sormam lazım) Minidump dosyalarını inceleyelim sebebini bulalım.
emrel1 Decapat Katılım 20 Nisan 2023 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2025 #6 notshinoaaa dedi: Mavi ekran mı veriyordu? PC'niz açılıyor mu şu an? (çok aptalca soru ama sormam lazım) minidump dosyalarını inceleyelim sebebini bulalım. Genişletmek için tıkla... Şu an açılıyor otomatik onarım yapılacak diyor sonra onaramiyor ve gelişmiş seçeneklere girebiliyorum.
notshinoaaa dedi: Mavi ekran mı veriyordu? PC'niz açılıyor mu şu an? (çok aptalca soru ama sormam lazım) minidump dosyalarını inceleyelim sebebini bulalım. Genişletmek için tıkla... Şu an açılıyor otomatik onarım yapılacak diyor sonra onaramiyor ve gelişmiş seçeneklere girebiliyorum.
Sakuya Izayoi Megapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 13.550 Makaleler 5 Çözümler 274 28 Haziran 2025 #7 emrel1 dedi: Şu an açılıyor otomatik onarım yapılacak diyor sonra onaramiyor ve gelişmiş seçeneklere girebiliyorum. Genişletmek için tıkla... Dediğim komuta da bir göz atar mısınız?
emrel1 dedi: Şu an açılıyor otomatik onarım yapılacak diyor sonra onaramiyor ve gelişmiş seçeneklere girebiliyorum. Genişletmek için tıkla... Dediğim komuta da bir göz atar mısınız?
emrel1 Decapat Katılım 20 Nisan 2023 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2025 #8 Sakuya Izayoi dedi: İnternete bağlıysaniz DISM'in kullandığı Wim dosyasını onarmayı da deneyebilirsiniz CMD üzerinden. DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth Bunu yazdıktan sonra tekrar onarımı deneyin. Genişletmek için tıkla... DISM Windows PE'ye Online seçeneğiyle hizmet vermeyi desteklemiyormus
Sakuya Izayoi dedi: İnternete bağlıysaniz DISM'in kullandığı Wim dosyasını onarmayı da deneyebilirsiniz CMD üzerinden. DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth Bunu yazdıktan sonra tekrar onarımı deneyin. Genişletmek için tıkla... DISM Windows PE'ye Online seçeneğiyle hizmet vermeyi desteklemiyormus
Sakuya Izayoi Megapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 13.550 Makaleler 5 Çözümler 274 28 Haziran 2025 #9 Sistem içinde kurtarılması gereken veri var mı? Web üzerinden Windows'u yeniden kurmayı deneyin isterseniz bir de?
Sistem içinde kurtarılması gereken veri var mı? Web üzerinden Windows'u yeniden kurmayı deneyin isterseniz bir de?
emrel1 Decapat Katılım 20 Nisan 2023 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2025 #10 Sakuya Izayoi dedi: Sistem içinde kurtarılması gereken veri var mı? Web üzerinden Windows'u yeniden kurmayı deneyin isterseniz bir de. Genişletmek için tıkla... Kurtarmam gereken veri yok web üzerinden kurmak kolaysa bir YouTube'dan bakayım. Yardımcı olduğun için çok teşekkürler.
Sakuya Izayoi dedi: Sistem içinde kurtarılması gereken veri var mı? Web üzerinden Windows'u yeniden kurmayı deneyin isterseniz bir de. Genişletmek için tıkla... Kurtarmam gereken veri yok web üzerinden kurmak kolaysa bir YouTube'dan bakayım. Yardımcı olduğun için çok teşekkürler.