Windows oturum açma seçenekleri çıkmadı

Forspur

Yoctopat
Daha fazla  
Merhaba, HP Victus ürünümü FreeDOS olarak aldım. Ürünün Windows 10 kurulumu Microsoft'un kendi sitesinden indirmiş olduğum ISO dosyasıyla kurdum fakat bilgisayarın ilk açılışında Technopat YouTube kanalında gösterildiği gibi Windows oturum açma seçenekleri çıkmadı ve bilgisayar doğrudan aynı ağa bağlı olan bir başka laptopun adıyla açıldı bu durum nasıl oldu normal midir? Ağdaki diğer bilgisayar çok tanıdığım bir bilgisayar da değil bir zararı olur mu? Öğrenmek istedim.

Hocam parola koymadıysanız gelmez zaten.

Cevabınız için teşekkür ederim. Hocam söylediğiniz makul bir sebep peki sizce diğer bilgisayarın isminin çıkması neden kaynaklanıyor? @dersleeer2

Nasıl isimleri çıkıyor resim atar mısınız?

Hocam bilgisayar şu an yanımda değil dilerseniz yazarak anlatmaya çalışayım kurulum sonrası bilgisayarın adı otomatik diğer bilgisayarın adı oldu oturum açma ekranı dahil her yerde diğer bilgisayarın adı yazıyor diğer bilgisayar bir kurum bilgisayarı ve adı " x ofisi". Oturum açma ekranında "x ofisi" şeklinde karşılıyor veya bir word belgesi düzenleyip kaydettiğimde özellikler kısmına girip bakıyorum oluşturan ve düzenleyen "x ofisi" olarak gözüküyor. Yani bilgisayarın dizin adı bu isim olmuş durumda @dersleeer2

Hocam eğer başka bir bilgisayarda giriş yaptığınız hesap ile giriş yaparsanız o bilgisayarın hesapları geliyor.

@dersleeer2 hocam aslında hiç giriş falan da yapmadım sadece kurulum esnasında ethernet kablosunu taktım direkt ofis bilgisyarının adı geldi işin garip tarafı ofis bilgisayarında da herhangi bir hesap açık değil. Ethernet kablosu üzerinden diğer bilgisayardan verileri çektiğini düşünmeye başladım. Virüs olma ihtimalini de düşünmüyor değilim

Eğer aynı internete ofis bilgisayarından yedekleme yaptıysanız gelebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…