Windows oturum açmak

Dengou

Hectopat
Daha fazla  
RAM
8
Ekran kartı
Gtx 1050
İşlemci
i5 7300HQ
Bunu sürekli yaşamaya başladım sorun neden kaynaklanıyor? Anlayamadım. HDD'me test yapmıştım bir sorun gözükmüyordu. SSD almam mantıklı olur mu? Bir daha böyle bir şey yaşar mıyım?

Dosya Ekleri

• IMG_20230315_111857_edit_14275102721259.jpg
    IMG_20230315_111857_edit_14275102721259.jpg
    138,5 KB · Görüntüleme: 61
Logonui.exe hata veriyor olmalı.

CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp alt kısımda paylaştığım komutları sırasıyla girdikten sonra işlemlerin bitmesini bekleyin. Tüm komutların işlemleri bitince sisteminizi yeniden başlatınız.

Ardından bize geri dönüş sağlayınız.

Kod:
sfc /scannow
DISM /Online /Cleanup-Image /CheckHealth
DISM /Online /Cleanup-Image /ScanHealth
DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth

Logonui.exe hata veriyor olmalı.

CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp alt kısımda paylaştığım komutları sırasıyla girdikten sonra işlemlerin bitmesini bekleyin. Tüm komutların işlemleri bitince sisteminizi yeniden başlatınız.

Ardından bize geri dönüş sağlayınız.

Kod:
sfc /scannow
DISM /Online /Cleanup-Image /CheckHealth
DISM /Online /Cleanup-Image /ScanHealth
DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth

CMD çalıştıramıyorum oturum açmaya çalışınca siyah bir ekran geliyor nasıl çalıştırabilirim?

Anladım. Shift tuşuna basılı tutarak yeniden başlat deyin. Ardından orada komut istemi var. Onu seçin ve verdiğim ilgili kodların hepsini girin.

Anladım. Shift tuşuna basılı tutarak yeniden başlat deyin. Ardından orada komut istemi var. Onu seçin ve verdiğim ilgili kodların hepsini girin.

Ekranı hiçbir şekilde göremiyorum bilgisayarı kapatma tuşu ise içine çökük olduğu için bozuk ve batarya kasanın içinde olduğu için çıkaramıyorum.

Anladım. Bayağı sıkıntılı bir durum. Önemli veriniz yoksa format atmanızı önereceğim o zaman. Çünkü komut girmeden pek düzeltmek mümkün değil.

Anladım. Bayağı sıkıntılı bir durum. Önemli veriniz yoksa format atmanızı önereceğim o zaman. Çünkü komut girmeden pek düzeltmek mümkün değil.

Anladım. En kısa zamanda format atacağım ama format atma nedenim sürekli bu oluyor bir öneriniz var mı bir daha olmaması için. Ben SSD almayı düşünüyorun malum Windows dosyaları bozuluyor Windows'u SSD'ye taşıyınca sorun kalmaz diye düşünüyorum ama yine de sizden tavsiye almak isterim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı