"Windows oturum kapatılmak üzere" virüs yüzünden mi?

Lelch

Hectopat
İnterneti kapattım evin bundan 1 dk falan sonra 5 dk içinde oturumunuz kapatılmak üzere dedi aklıma acaba interneti kapattığım için oturum bağlantısını mı koparıyor gibi düşündüm. Google yazdım virüs ile ilgili yorumlar gördüm direkt comodo antivirüs kurmaya başladım ne yapmalıyım? Tehlikeli bir şey olmuş mudur yoksa ilk düşündüm gibi mi?

İnterneti kapattım evin bundan 1 dk falan sonra 5 dk içinde oturumunuz kapatılmak üzere dedi aklıma acaba interneti kapattığım için oturum bağlantısını mı koparıyor gibi düşündüm. Google yazdım virüs ile ilgili yorumlar gördüm direkt comodo antivirüs kurmaya başladım ne yapmalıyım? Tehlikeli bir şey olmuş mudur yoksa ilk düşündüm gibi mi?

SS atar misin?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar. Aynı sorun bende de iki sefer oldu. Durduk yere windows oturumunuz kapatılmak üzere uyarısı veriyor ve wireless, lan driver sürücülerini silip interneti kesiyor. Çok garip bir durum. Sonradan driverlerı yükleyince düzeldi. Bu sorunu yaşayan var mı ? Acaba bu da windows 10 un kronik sorunlarından mı ?

Aklımda iki şey var da, bir daha çıkarsa ekran kaydı alıp buraya atabilir misin?
Bu arada Windows 7 mi kullanıyorsun?

Son düzenleyen: Moderatör:
Orjinal Windows 10 kullanıyorum. Sabah bilgisayarı açınca yaptı bir de 1 hafta kadar önce yaptı. Driver'ları sildi, tekrar kurdum. Aynı uyarı gelirse ekran görüntüsü atarım. Teşekkürler.

İnternet bağlantısı olmayınca geliyor olabilir mi? Çünkü benim bugün internet bağlantı sorunum var yani internet yok. Bana da çıktı bu uyarı.

Merhaba arkadaşlar. Aynı sorun bende de iki sefer oldu. Durduk yere windows oturumunuz kapatılmak üzere uyarısı veriyor ve wireless, lan driver sürücülerini silip interneti kesiyor. Çok garip bir durum. Sonradan driverlerı yükleyince düzeldi. Bu sorunu yaşayan var mı ? Acaba bu da windows 10 un kronik sorunlarından mı ?
ben bu işlerden fazla anlamıyorum, dedikleriniz aynısını bende yaşıyorum bir süredir. nasıl çözdünüz sorununuzu ?

Düşünüyorum fakat kafam halen daha basmadı. Bu yazının bir zararlıyla nasıl bir bağlantısı olabilir?

Eğer zararlı bulaştığına dair şüpheniz varsa yüklü anti-virüs yazılımıyla tam tarama yapın.

Düşünüyorum fakat kafam halen daha basmadı. Bu yazının bir zararlıyla nasıl bir bağlantısı olabilir?

Eğer zararlı bulaştığına dair şüpheniz varsa yüklü anti-virüs yazılımıyla tam tarama yapın.
yaptım, neyseki hiçbir tehdit bulamadı. profilimdeki wifi kesiliyor konusuna bakıp yardımcı olabilir misiniz? o daha büyük bir problem benim için. şuan wifi sadece bu cihazda çalışmıyor. enternet kablosu bağladım mecburen onu kullanıyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı