J jonywayt Hectopat Katılım 31 Mayıs 2020 Mesajlar 30 24 Eylül 2025 #11 Bayram Reis dedi: Kaldırırsanız nasıl değiştirmeyi düşünüyorsunuz? Güvenli moddayken dosyalarından Database.json veya Database.ini gibi dosyanın içinde şifre, günlük kullanım limiti ve en son açılış tarihi yazıyordu. Tekrar güvenli moddan yapabilirsiniz istediğinizi. Genişletmek için tıkla... bi musaitlikte bakarım dosyaların nerede oldugunuda bulamadım flan.
Bayram Reis dedi: Kaldırırsanız nasıl değiştirmeyi düşünüyorsunuz? Güvenli moddayken dosyalarından Database.json veya Database.ini gibi dosyanın içinde şifre, günlük kullanım limiti ve en son açılış tarihi yazıyordu. Tekrar güvenli moddan yapabilirsiniz istediğinizi. Genişletmek için tıkla... bi musaitlikte bakarım dosyaların nerede oldugunuda bulamadım flan.
Bayram Reis Kilopat Pencere Uzmanı Merhaba Dünya Katılım 26 Temmuz 2023 Mesajlar 4.579 Makaleler 25 Çözümler 170 Yer Başkent Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 S1035NT Cinsiyet Erkek Meslek Yazılımcı/Yayıncı 25 Eylül 2025 #12 jonywayt dedi: Bir müsaitlikte bakarım Dosyaların nerede olduğunu da bulamadım falan. Genişletmek için tıkla... Tamamdır kolay gelsin. Dönüş sağlarsınız.
jonywayt dedi: Bir müsaitlikte bakarım Dosyaların nerede olduğunu da bulamadım falan. Genişletmek için tıkla... Tamamdır kolay gelsin. Dönüş sağlarsınız.