BerkeLucky Hectopat Katılım 22 Ocak 2021 Mesajlar 193 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2021 #1 Ben oyun oynarken Windows'un virüs taraması yapmasını istemiyorum. O tarama yaparken oyundaki FPS oldukça düşüyor ve bilgisayar kasıyor. Bunu kapatmanın ya da saat belirlemenin bir yöntemi yok mu?
Ben oyun oynarken Windows'un virüs taraması yapmasını istemiyorum. O tarama yaparken oyundaki FPS oldukça düşüyor ve bilgisayar kasıyor. Bunu kapatmanın ya da saat belirlemenin bir yöntemi yok mu?
InternetciMen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mart 2020 Mesajlar 4.802 Makaleler 3 Çözümler 74 Yer Ankara 29 Haziran 2021 #2 Windows Defender'da ayar yok ki Kaspersky gibi aktif Av'ler ile çözebilirsiniz. Artı 0 Eksi
KS KS BerkeLucky Hectopat Katılım 22 Ocak 2021 Mesajlar 193 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2021 #3 Arkadaşlar konuyla alakasız ama Kaspersky indirdim ve bilgisayardan ses gitti nasıl çözülür.Şuanda hiçbir ses aygıtını görmüyor bilgisayar Dosya Ekleri Screenshot_107.png 22,5 KB · Görüntüleme: 51 Screenshot_108.png 13,2 KB · Görüntüleme: 55 Artı 0 Eksi
Arkadaşlar konuyla alakasız ama Kaspersky indirdim ve bilgisayardan ses gitti nasıl çözülür.Şuanda hiçbir ses aygıtını görmüyor bilgisayar