Redstorm26 Hectopat Katılım 23 Ocak 2017 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2018 #1 Arkadaşlar iyi forumlar. ASUS markalı dizüstü bilgisayarımın şifresini unuttum. Yardımcı olabilir misin? İçindeki bilgiler önemli değil. Gitse olur.
Arkadaşlar iyi forumlar. ASUS markalı dizüstü bilgisayarımın şifresini unuttum. Yardımcı olabilir misin? İçindeki bilgiler önemli değil. Gitse olur.
Yuspedile Megapat Zamanın Tanığı Katılım 7 Mayıs 2018 Mesajlar 2.047 Makaleler 2 Çözümler 26 14 Haziran 2018 #2 Windows Parolasını Unutmak
Zgrrs Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Nisan 2018 Mesajlar 5.881 Makaleler 1 Çözümler 25 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2018 #3 Pc açılışında F8 sürekli basarak bilgisayarı Güvenli Mod' da başlatın. Sistem Güvenli Mod' da açılınca denetim masasında gerekli yerde şifrenizi kaldırın, ve sistemi yeniden başlatın.
Pc açılışında F8 sürekli basarak bilgisayarı Güvenli Mod' da başlatın. Sistem Güvenli Mod' da açılınca denetim masasında gerekli yerde şifrenizi kaldırın, ve sistemi yeniden başlatın.
Redstorm26 Hectopat Katılım 23 Ocak 2017 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2018 #4 Güvenli moda giremiyorum bir türlü.
İsmailSayan Hectopat Katılım 22 Mayıs 2018 Mesajlar 58 15 Haziran 2018 #5 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et san lazım olan bir arkadaşından rica edip usb'ye bu programı yazman. Aşamalar videoda var
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et san lazım olan bir arkadaşından rica edip usb'ye bu programı yazman. Aşamalar videoda var
Zgrrs Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Nisan 2018 Mesajlar 5.881 Makaleler 1 Çözümler 25 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2018 #6 Redstorm26 dedi: Güvenli moda giremiyorum bir türlü. Genişletmek için tıkla... Hangi sebeple?