Hamleyn Hectopat Katılım 2 Temmuz 2022 Mesajlar 506 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2025 #1 Yeni bir SSD aldım ve içine Windows 11 başarıyla kurdum, eskisini biçimlendirip tamamen sıfırladım fakat PC her açıldığında Windows 11'ya da 10 seçmemi istiyor. Aldığım SSD 2. el Samsung 980. teşekkürler.
Yeni bir SSD aldım ve içine Windows 11 başarıyla kurdum, eskisini biçimlendirip tamamen sıfırladım fakat PC her açıldığında Windows 11'ya da 10 seçmemi istiyor. Aldığım SSD 2. el Samsung 980. teşekkürler.
Çözüm xyunustr 3 Temmuz 2025 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu işinizi görür olmazsa söyleyebilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu işinizi görür olmazsa söyleyebilirsiniz.
xyunustr Centipat Katılım 10 Haziran 2025 Mesajlar 1.649 Çözümler 5 Yer Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri hp victus ryzen 5 5600x rtx 4070 Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2025 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu işinizi görür olmazsa söyleyebilirsiniz. Artı 0 Eksi Çözüm
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu işinizi görür olmazsa söyleyebilirsiniz.
KS KS Hamleyn Hectopat Katılım 2 Temmuz 2022 Mesajlar 506 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2025 #3 xyunustr dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu işinizi görür olmazsa söyleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam teşekkür ederim ilginiz için sistem yapılandırmasından ön yüklemede ki Windows 10'u sildim oldu iyi sosyaller. Artı 0 Eksi
xyunustr dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu işinizi görür olmazsa söyleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam teşekkür ederim ilginiz için sistem yapılandırmasından ön yüklemede ki Windows 10'u sildim oldu iyi sosyaller.
xyunustr Centipat Katılım 10 Haziran 2025 Mesajlar 1.649 Çözümler 5 Yer Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri hp victus ryzen 5 5600x rtx 4070 Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2025 #4 Hamleyn dedi: Hocam teşekkür ederim ilginiz için sistem yapılandırmasından ön yüklemede ki Windows 10'u sildim oldu iyi sosyaller. Genişletmek için tıkla... Rica ederim. Artı 0 Eksi
Hamleyn dedi: Hocam teşekkür ederim ilginiz için sistem yapılandırmasından ön yüklemede ki Windows 10'u sildim oldu iyi sosyaller. Genişletmek için tıkla... Rica ederim.