Windows Phone 10'dan 8.1 sürümüne dönme sorunu

Mustafa Tanis

Hectopat
Yer
Adana
Daha fazla  
Meslek
Lise Öğrencisi
Merhabalar. Dün Windows 10 yeni yapı sürümünü yüklemiştim. Cihazım Lumia 820. Fakat şimdi geri 8.1'e dönemiyorum. Ne yaptıysam beceremedim. Sıfırladım telefonu defalarca programı sildim yükledim fakat telefonumu görmüyor. Sim ve Sd kartıda çıkarıp denedim sonuç aynı. Ne yapmam gerekiyor? Program Lumia Software Recovery Tool. Telefonumu görmüyor. Ne yapmam lazım? @Silinen üye

Ses açma kısmalar ile yapacaksın. Unuttum şimdi dur linke bakiyim.

1.Telefonunuz otomatik olarak silinmezse, bilgisayarınızdan tüm telefonların bağlantısını kesin ve ana ekranın alt tarafındaki Telefonum algılanmadı seçeneğine basın.
2.Sorulması durumunda telefon üreticisini seçin.
3.Uyumlu bir USB kablosu kullanarak telefonunuzu bilgisayarınıza bağlayın.
4.Bilgisayarın bağlanan telefonu algılamasını bekleyin ve ekrandaki yönergeleri izleyin. Telefon bir dakika içinde bağlanmazsa telefonunuzu yeniden başlatmayı deneyebilirsiniz: USB'yi bağlı tutun, Açma/kapatma ve Ses seviyesini azaltma tuşlarını aynı anda basılı tutun. Telefon titreştiğinde tuşları bırakın.
5.Yazılımı telefonunuza yüklemeye başlamak için Yazılımı yükle seçeneğine basın

@Mustafa Tanis @yiange28 'in söylediği yöntemleri deneyebilirsiniz.
Ama öncesinde şunu deneyin;
Aygıt Yöneticisinden Nokia Lumia 820 ve Windows Phone ile alakalı tüm aygıtları kaldırın.
Ardından Windows Phone Recovery Tool'u sıfırdan kurun temiz kurulum.
Programı açın telefonu bağlayın. 60 saniye bekleyin. (Sürücüleri sildiğimiz için)
Uygulama cihazı görecektir.
Yükle diyerek indirtip geri dönebilirsiniz.
Verileriniz silinir unutmayın yedekleyin.
---
Bu işlemler işe yaramadıysa Yiange'nin verdiği yöntemi deneyin. Oda olmazsa farklı bir bilgisayarda deneyin mutlaka olacaktır.

Ses kısma tuşum bozuk olduğundan yapmam zaman aldı ama yaptım teşekkür ederim. Ses kısma ve power tuşuna basılı tuttum yeniden başladı Nokia yazısı sonrasında ünlem işareti çıktı. Hemen kablo ile bağladım windows phone recovery tool ile telefonum görünmüyor tıkladım ve Nokia'ı seçtim. Ve indirmeye başladı. @yiange28 @Silinen üye teşekkür ediyorum.
Sanırım bir daha önizleme sürümü kullanmıcam.

İşte zaten o nedenle geekler filan baksın kullansın diyorlar. Benim sıkıntım onizleme de misal videodan 2 tane vardı, gıcığıma gitti :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…