Windows Phone 8.1 i kullanmayı öğretici video

tolexto

Kilopat
Yer
İskenderun, Hatay
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Öncelikle herkese merhaba. Biraz önce Lumia 830 incelemesini izledim ama üzüldüm. Çünkü Recep abi ile Ali abinin Windows Phone 8.1'in ara yüzünü hiç görselleştirmemeyişi beni şaşırttı ve çevremde çok kişi Windows Phone çok karmaşık çok çirkin gibi söylemler alıyorum. Bu konu hakkında öğretici bir video hazırlamak istiyorum. Videomda Lumia'nın Cyan ve Denim güncelleştirmeleriyle nelerin değiştiğini ve eklendiği, ara yüzdeki değişiklikler ve son olarak kilit ekranı görselleştirmeye değineceğim. Ama hazırlamadan önce @Recep Baltaş ın hazırladığım videoyu yayınlayıp yayınlamayacağını soracaktım. Eğer kabul ederse öğretici bir video yapacağım. Tamamen ciddiyimdir.

Saygılar...

Son düzenleme:
Android'den daha az güvenlik açığı olduğu söylenen, Android'e göre daha hızlı ve stabil çalışan, RAM kullanımını Android'e göre daha iyi olan bi işletim sistemi. Geçen sene çok araştırmıştım. Ön yargısı olupta aldıktan sonra memnun kalan çok insan var.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı