Windows Phone için Geliştirici olmak

ichweissesnicht

Hectopat
Yer
İzmir
Yazılım konusunda merakım çok ve hevesliyim. Pek vaktim olmadığı için uğraşamıyordum ama artık uğraşmaya karar verdim. Microsoft - Açık Akademi | Microsoft - Açık Akademi bu sitede birçok kişi gördüm ve çalışıyorlar. Windows 8 ve Windows Phone için uygulama vs. şeyler yapıyorlar. Bu kişiler geliştirici mi olmuş oluyor. ? Ve Microsoft'da mı çalışmış oluyorlar. Visual studio'yu az çok biliyorum ve üzerinde daha çok yoğunlaşacağım. Benim geliştirici olmam için neler yapmam lazım ? Zaten üniversitede yazılım okumak istiyorum. Kısacası yazılım konusunda iyi bir yere gelmek istiyorum. Tavsiyelerinizi istiyorum. :)

Başarı Hikayeleri | Microsoft - Açık Akademi bu sitede açık akademi adlı kahramanlar var yani yazılımcılar. Windows Phone ve diğer Windows cihazlar için uygulama vs. diğer şeyler yapıyorlar şimdi bunlar geliştirici mi olmuş oluyorlar ve Microsoft'da mı çalışmış oluyorlar. Benimde yazılıma karşı merakım ve ilgim var ayrıca bilgisayar öğrencisiyim ve üniversitede yazılım okumayı planlıyorum. Kısacası geliştirici olmak için ve iyi bir yazılımcı olmak için ne yapmam gerek. :)

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı