Windows Phone mu Android Mi

Eksiği var diyenlere de pek aldırış etmemen gerekiyor. Sonuçta b sana bağlı. Sen aşırı oyun oynayacak biriysen Androidteki her oyunu bulamama şansın var. Ama kaliteli oyunları bulabiliceğini söyleyebilirim. Androidteki gibi fazla miktarda çöp uygulama olmadığı için mağaza eksik görülüyo ama ben bir 6 aya yakın süredir Lumia 630 kullanıyorum ve bi eksiğini görmedim. Tek tavsiyem alabilirsen 512mb yerine 1gb ramli alman. Onun dışında wp dünyası güzeldir. Sayesinde az arkadaşlık kurmadım

Bende Microsoft Lumia 520 var çok memnunum.

2 gün önce 525 aldım Teknosadan 399 liraya. Eskiden internetteki her işini laptobuyla halleden bir insan olduğumdan akıllı telefon kullanmıyordum. fiyatına göre verdiği performans üst düzey. Ama şu belirteyim ben telefonda öyle bir ton program oyun yükleyen bir adam değilim. Yaptıklarım; Watssapp, internet, outlook, müzik. Düşük bütçede uzun ömürlü telefonlardır. Çünkü ucuz bir android telefon alınca bir süre sonra sapıtıyorlar. Yani telefondan memnun olup olmaman tamamen senin telefonu ne amaçla kulladığına kalmış. Ama ben şu akıllı telefon kullanıcılarının bir çoğunun böyle bir ürüne ihtiyacı olduğunu düşünmüyorum. Abi 1500 lira verip bir kedinin kafasına vurup zevk almak nedir ya Teknolojinin amacı bu olamaz

Bende 620 kullanıyorum hepsiburada.com fiyatı 349 tl facebook,whatsap,skpe,outlook,youtube,twitter tüm sosyal medya vb uygulamalar mevcut ve çoğu yüksek ücretler ödenmiş amiral gemisi cihazlarda millet ne yapıyorsa aynı işlevi görüyor. Bence bu zamandaki akıllı telefon çılgınlığının tek açıklaması var tarz,hava kimse ihtiyacımı görsün yeter demiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…