Windows Phone neden tutmadı?

Lumia 620 kullandım. YouTube uygulaması bile yoktu. Tarayıcı üzerinden giriyordu. Gelişmedi ve bitti.

Lumia 620 kullandım. YouTube uygulaması bile yoktu. Tarayıcı üzerinden giriyordu. Gelişmedi ve bitti.
Google bilerek YouTube uygulamasını geliştirmedi çünkü Windows Phone'un Android'i geçmesinden korkuyordu. Bu yüzden hiç bir Google servisi Windows Phone'da yoktu.

Firmalardan desteği kapamadı burada geçmiş olsun, Instagram betası ve Facebook’ta üstüne tüy dikti.
Tarayıcılar zaten berbattı.
Google başına geleceği için Chrome bile koymadı.
Firefox bile yoktu sadece UC ve Maxthon.

Ben Android telefonumda Windows Phone arayüzü kullanıyordum bir uygulama sayesinde çok hoştu.

Bende vardı, telefonda oyun namına hiçbir şey yok. Sadece 1 2 tane oyun indirebiliyorsunuz ve hiç sağlamda değil, dar bir pantolonum vardı, cebine koyduğum anda telefon kırıldı. Almayın!

Bende vardı, telefonda oyun namına hiçbir şey yok. Sadece 1 2 tane oyun indirebiliyorsunuz ve hiç sağlamda değil, dar bir pantolonum vardı, cebine koyduğum anda telefon kırıldı. Almayın!
Zaten artık satılmıyor.

1-Uygulama desteğinin az olması.
2-Arayüzün özelleştirilememesi.

Zamanında Lumia 620 almıştım. Kullanırken keyif veriyordu çünkü cihaz hızlı ve sorunsuz çalışıyordu. Ama bazı uygulamalar yoktu hatta yanlış hatırlamıyorsam sistem sonlandırılırken bile Instagram hala betadaydı. Arayüzü ben seviyordum ama bu kişiden kişiye değişiyor tabi.

Evet haklısın güzeldi ama uygulama hiç yoktu nerdeyse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…