murat can Hectopat Katılım 24 Şubat 2013 Mesajlar 367 11 Temmuz 2014 #11 mehmetalca35 dedi: Garanti dışı kalması durumunu nerden çıkardınız ben güncelledim şuan garantili. Genişletmek için tıkla... Kaindoshi dedi: Aynen sonuçta bi root veya unlock yapılmıyor. Genişletmek için tıkla... Az çok ingilizceniz varsa Preview for Develeoper da onayladığınız antlaşmada garantinizin bittiği yazmakta tabi ülkemizdeki teknik servisler buna bakmadan onarım yapıyorlar orası da ayrı konu.İyi forumlar.
mehmetalca35 dedi: Garanti dışı kalması durumunu nerden çıkardınız ben güncelledim şuan garantili. Genişletmek için tıkla... Kaindoshi dedi: Aynen sonuçta bi root veya unlock yapılmıyor. Genişletmek için tıkla... Az çok ingilizceniz varsa Preview for Develeoper da onayladığınız antlaşmada garantinizin bittiği yazmakta tabi ülkemizdeki teknik servisler buna bakmadan onarım yapıyorlar orası da ayrı konu.İyi forumlar.
M mehmetalca35 Hectopat Katılım 8 Eylül 2013 Mesajlar 278 Yer Buca, İzmir, Turkey Daha fazla Meslek Öğrenci 11 Temmuz 2014 #12 . Dosya Ekleri wp_ss_20140711_0001.png 19 KB · Görüntüleme: 304