DeathWariror Hectopat Katılım 30 Kasım 2014 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2014 #1 Arkadaşlar internetten assasin creed altair xap indirdim çünkü wp mağazasında paralı telefona attım sorna bu şirket dosyası açılamıyor diyor . Ne yapmalıyım
Arkadaşlar internetten assasin creed altair xap indirdim çünkü wp mağazasında paralı telefona attım sorna bu şirket dosyası açılamıyor diyor . Ne yapmalıyım
tolexto Kilopat Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 217 Yer İskenderun, Hatay Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Aralık 2014 #2 Jailbreak yapmalısın. İnternette çeşitli videolar var. Bilgisayarın Windows 8 ve üstü ise çok basit bir işlem. Eğer 8 yada üstü değilse ya format at yada hiç karışma.
Jailbreak yapmalısın. İnternette çeşitli videolar var. Bilgisayarın Windows 8 ve üstü ise çok basit bir işlem. Eğer 8 yada üstü değilse ya format at yada hiç karışma.
DeathWariror Hectopat Katılım 30 Kasım 2014 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2014 #3 Çok teşekür ederim kardeşim bilgisayarım Windows 10 bunda olur dimi ?