wpbilimi Hectopat Katılım 29 Nisan 2014 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2014 #1 Arkadaşlar bugün buldum Google gibi tarayıcılara YouTube Giriş. Video indir MP3 indir. DNS 'siz en kolay girme yöntemi. Tıklayın Youtube'a giriyorsunuz fakat yavaş mı bilemiyorum yardım ettiysem ne mutlu bana (DNS veya VPN değiştirmeye gerek yok) Son düzenleyen: Moderatör: 4 Mayıs 2014
Arkadaşlar bugün buldum Google gibi tarayıcılara YouTube Giriş. Video indir MP3 indir. DNS 'siz en kolay girme yöntemi. Tıklayın Youtube'a giriyorsunuz fakat yavaş mı bilemiyorum yardım ettiysem ne mutlu bana (DNS veya VPN değiştirmeye gerek yok)
Connor Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 17 Şubat 2014 Mesajlar 1.877 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2014 #2 Site virüslü olabilir. DNS değiştirmekte ne var ki ? Yada Zenmate kur yeter.
wpbilimi Hectopat Katılım 29 Nisan 2014 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2014 #3 Connor dedi: Site virüslü olabilir. DNS değiştirmekte ne var ki ? Yada Zenmate kur yeter. Genişletmek için tıkla... Doğru diyorsun da Zenmate yok ki Windows Phone'da. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Mayıs 2014
Connor dedi: Site virüslü olabilir. DNS değiştirmekte ne var ki ? Yada Zenmate kur yeter. Genişletmek için tıkla... Doğru diyorsun da Zenmate yok ki Windows Phone'da.
S Sercan Canpolat Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 5 Ağustos 2013 Mesajlar 2.653 Makaleler 66 29 Nisan 2014 #4 Windows Phone ile YouTube Erişimi | DnsAyari.com
byrupi Kilopat Katılım 5 Ocak 2014 Mesajlar 889 Makaleler 3 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Soğutma ve İklimlendirme 2 Mayıs 2014 #5 . Son düzenleme: 12 Mayıs 2014
Hüseyin Bayır Hectopat Katılım 3 Mayıs 2014 Mesajlar 11 Yer Türkiye, İstanbul. Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Web Kodlama 4 Mayıs 2014 #6 Ben Windows Phone telefonumdan girdim bu adrese, Error 404 verdi. Ben genelde buradan girerim. YouTube Unblock BETA | Windows Phone Uygulamaları+Oyunlar Mağazası (Türkiye)
Ben Windows Phone telefonumdan girdim bu adrese, Error 404 verdi. Ben genelde buradan girerim. YouTube Unblock BETA | Windows Phone Uygulamaları+Oyunlar Mağazası (Türkiye)
wpbilimi Hectopat Katılım 29 Nisan 2014 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2014 #7 Hüseyin Bayır dedi: Ben Windows Phone telefonumdan girdim bu adrese, Error 404 verdi. Ben genelde buradan girerim. YouTube Unblock BETA | Windows Phone Uygulamaları+Oyunlar Mağazası (Türkiye) Genişletmek için tıkla... Sağ ol bende deneyim ama uygulama daha beta. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Mayıs 2014
Hüseyin Bayır dedi: Ben Windows Phone telefonumdan girdim bu adrese, Error 404 verdi. Ben genelde buradan girerim. YouTube Unblock BETA | Windows Phone Uygulamaları+Oyunlar Mağazası (Türkiye) Genişletmek için tıkla... Sağ ol bende deneyim ama uygulama daha beta.
albaywolf Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Eylül 2013 Mesajlar 3.526 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2014 #8 Connor dedi: Site virüslü olabilir. DNS değiştirmekte ne var ki ? Yada Zenmate kur yeter. Genişletmek için tıkla... Windows Phone telefonda DNS değiştirmeyi ya da Zenmate kurmayı biliyorsanız anlatın lütfen öğrenmiş oluruz. Sercan Canpolat dedi: Windows Phone ile YouTube Erişimi | DnsAyari.com Genişletmek için tıkla... Sürekli olarak çalışan proxy aramak kolay değil. Ben saatlerce aradım bulamadım. Ayrıca çalışsa bile mutlaka hız kaybı oluyor ve yine video izleyemiyorsunuz.
Connor dedi: Site virüslü olabilir. DNS değiştirmekte ne var ki ? Yada Zenmate kur yeter. Genişletmek için tıkla... Windows Phone telefonda DNS değiştirmeyi ya da Zenmate kurmayı biliyorsanız anlatın lütfen öğrenmiş oluruz. Sercan Canpolat dedi: Windows Phone ile YouTube Erişimi | DnsAyari.com Genişletmek için tıkla... Sürekli olarak çalışan proxy aramak kolay değil. Ben saatlerce aradım bulamadım. Ayrıca çalışsa bile mutlaka hız kaybı oluyor ve yine video izleyemiyorsunuz.
albaywolf Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Eylül 2013 Mesajlar 3.526 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2014 #9 wpbilimi dedi: Arkadaşlar bugün buldum Google gibi tarayıcılara YouTube Giriş. Video indir MP3 indir. DNS 'siz en kolay girme yöntemi. Tıklayın Youtube'a giriyorsunuz fakat yavaş mı bilemiyorum yardım ettiysem ne mutlu bana (DNS veya VPN değiştirmeye gerek yok) Genişletmek için tıkla... İşe yaramadı bu arada.
wpbilimi dedi: Arkadaşlar bugün buldum Google gibi tarayıcılara YouTube Giriş. Video indir MP3 indir. DNS 'siz en kolay girme yöntemi. Tıklayın Youtube'a giriyorsunuz fakat yavaş mı bilemiyorum yardım ettiysem ne mutlu bana (DNS veya VPN değiştirmeye gerek yok) Genişletmek için tıkla... İşe yaramadı bu arada.
byrupi Kilopat Katılım 5 Ocak 2014 Mesajlar 889 Makaleler 3 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Soğutma ve İklimlendirme 4 Mayıs 2014 #10 Mobil telefonlardan tarayıcı kısmına " www1.youtube-gir.com " yazarak Youtube ' de rahatça gezebilirsiniz.
Mobil telefonlardan tarayıcı kısmına " www1.youtube-gir.com " yazarak Youtube ' de rahatça gezebilirsiniz.