Windows Phone'a Geri Dönmek

Daha önce bir defa Windows Phone kullandım. Microsoft'un yanlış kararlarına kurban edilmiş gelecek vadeden bir işletim sistemiydi. Hala da öyle. Windows Phone kullanırsanız donma, takılma veya kasma yaşamazsınız. İstediğiniz işi saniyeler içinde yaparsınız. Bilgisayarınızla tam senkronize edebilirsiniz.

Microsoft, Windows Phone'u bu sene bitirmeseydi Xiaomi yerine HP Elite X3 alacaktım. Çok beğendiğim bir cihaz. Fakat ne yazık ki sistem ölü durumda.
Alacaksanız da, HP Elite X3 öneririm.

S7 edge sahibiyim ve neredeyse çıkış tarihinden bu yana kullanıyorum. Amacım "S7 al" demek değil ancak 3 senelik telefonumda bugüne kadar en ufak bir takılma, donma ve yavaşlama olmadı.
Hocam amacım eski bir cihaz ile yeni bir lite cihazi ornek vermekti. S7 evet hala daha iyi bir cihaz yanlis bir ornek oldu.
Uygulama destegi kesilince whatsapp facebook kurulamaz mi? Sonucta oyun oynamiyorum uygulama eksikligi benim telefon bagimliligimi da olumlu etkiler bence.

Son zamanlarda UWP tabanlı bir WhatsApp uygulaması yapıldığını okumuştum bir haberde. Eğer yayınlanırsa Microsoft Store üzerinden indirip kullanabilirsiniz. Ancak WhatsApp Web'in farklı bir sürümü gibi olursa çalışmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…