cihan gürses Hectopat Katılım 6 Temmuz 2014 Mesajlar 401 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2014 #1 Arkadaşlar Windows Phone'a hangi uygulamalar gelecek? Mesela Dead Trigger, Clash of Clans vs. Yani Windows Phone'da gelecek var mı?
Arkadaşlar Windows Phone'a hangi uygulamalar gelecek? Mesela Dead Trigger, Clash of Clans vs. Yani Windows Phone'da gelecek var mı?
T TOLOS Megapat Katılım 9 Ağustos 2014 Mesajlar 339 Makaleler 2 Çözümler 7 9 Ağustos 2014 #2 Dead Trigger hakkında bilgim yok ama Supercell bi ara Clash of Clans gelmeyecek diye açıklamıştı diye biliyorum.
Dead Trigger hakkında bilgim yok ama Supercell bi ara Clash of Clans gelmeyecek diye açıklamıştı diye biliyorum.
frknöz Hectopat Katılım 5 Mayıs 2014 Mesajlar 210 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2014 #3 wp ye olan yönelim artıyor htc ve birçok üretici telefon yapmaya başladı.ve geliştiricilerde wpye yöneldi kısa sürede büyük artış oluyor mağazada.ve bence söylediğin uygulamalarda olacaktır.
wp ye olan yönelim artıyor htc ve birçok üretici telefon yapmaya başladı.ve geliştiricilerde wpye yöneldi kısa sürede büyük artış oluyor mağazada.ve bence söylediğin uygulamalarda olacaktır.
M mehmetalca35 Hectopat Katılım 8 Eylül 2013 Mesajlar 278 Yer Buca, İzmir, Turkey Daha fazla Meslek Öğrenci 10 Ağustos 2014 #4 Açıkcası ben flash destekleyen bi browser bekliyorum.
Yusuf Yıldız Hectopat Katılım 6 Temmuz 2013 Mesajlar 735 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Ağustos 2014 #5 Kesinlikle her oyun bu platforma da gelecektir. Windows telefonlar gün geçtikçe gelişiyor. Ertesi gün bir bakıyorum yeni bir oyun gelmiş.
Kesinlikle her oyun bu platforma da gelecektir. Windows telefonlar gün geçtikçe gelişiyor. Ertesi gün bir bakıyorum yeni bir oyun gelmiş.