Windows Phone’a Opera Browser gelir mi ?

fouur

Megapat
Daha fazla  
Beyler wp’ye opera tarayıcı desteği gelir mi sizce ? Gelecek olsa şimdiye kadar gelmez miydi geç kalmadı mı yahu.
Kendi tarayıcısı zaten vasat. Ne kadar da ucBrowser olsa insan opera tarayıcıyı arıyor...

@fouur ne zaman çıkacağı daha bilinmiyor . Fakat günler geçtikçe Windows Phone mağazası gelişiyor Yani yakında Opera Browser gelebilir Şimdilik sen de UC Browser'ı kullan

Gelecektir geçenlerde okuduğum bir haberde ağustos gibi geleceğinden bahsediyordu sanırım.

Yani er ya da geç gelecektir değil mi ? Benim sormak istediğim bu google wp’ye dair bir şey çıkarmayacağını söylüyor. Opera da mı çıkarmaz yoksa geç de olsada gelir mi ?

Yalar yalar. 2 gün sonra Microsoft officeyi marketten kaldırsın da göreyim ben googleyi.
Ama googlede haklı Apple arama motoru tarafından bingi kullanıyor ben googleyi tanımam diyor. Microsoft desen oda öyle.

Yalar yalar. 2 gün sonra Microsoft officeyi marketten kaldırsın da göreyim ben googleyi.
Ama googlede haklı Apple arama motoru tarafından bingi kullanıyor ben googleyi tanımam diyor. Microsoft desen oda öyle.
Kardeşim umarım dediğin gibi olur da Chrome'dan, Opera'dan yoksun kalmayız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…