PenaX57 Hectopat Katılım 6 Kasım 2020 Mesajlar 364 Çözümler 7 19 Mart 2021 #1 Merhaba. Windows problem reporting uygulamasından çok sayıda var. Normalde böyle değildi. Sizde de bu sorun var mı? normal bir şey mi? Dosya Ekleri Screenshot_1.png 178,9 KB · Görüntüleme: 103 Son düzenleme: 19 Mart 2021
Merhaba. Windows problem reporting uygulamasından çok sayıda var. Normalde böyle değildi. Sizde de bu sorun var mı? normal bir şey mi?
A Ali998 Centipat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2020 Mesajlar 2.455 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2021 #2 Telemetry'yi kapatın, Kaspersky ile tam tarama yapın.
Sith Darth Vader Hectopat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 802 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Jedi Hunter 19 Mart 2021 #3 PC'ye bir şey indirdinmi indirdiysen anti virüs falan indir tara bilgisayarı.
PenaX57 Hectopat Katılım 6 Kasım 2020 Mesajlar 364 Çözümler 7 19 Mart 2021 #4 Ali998 dedi: Telemetry'yi kapatın, Kaspersky ile tam tarama yapın. Genişletmek için tıkla... Hocam bilgisayarımda zaten KIS 2021 var. Bu gün tam tarama yaptım. Sith Darth Vader dedi: PC'ye bir şey indirdinmi indirdiysen anti virüs falan indir tara bilgisayarı. Genişletmek için tıkla... Zaten aktif bir anti virüs var bilgisayarımda.
Ali998 dedi: Telemetry'yi kapatın, Kaspersky ile tam tarama yapın. Genişletmek için tıkla... Hocam bilgisayarımda zaten KIS 2021 var. Bu gün tam tarama yaptım. Sith Darth Vader dedi: PC'ye bir şey indirdinmi indirdiysen anti virüs falan indir tara bilgisayarı. Genişletmek için tıkla... Zaten aktif bir anti virüs var bilgisayarımda.
bang1 Hectopat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 712 Çözümler 1 Yer DIO's Mansion Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2021 #5 Malwarebytes, Kaspersky veya benzeri iyi ve güvenilir bir antivirüs ile taratın. Edit: Kuruluymuş zaten benim körlüğüm.
Malwarebytes, Kaspersky veya benzeri iyi ve güvenilir bir antivirüs ile taratın. Edit: Kuruluymuş zaten benim körlüğüm.
PenaX57 Hectopat Katılım 6 Kasım 2020 Mesajlar 364 Çözümler 7 19 Mart 2021 #6 Ali998 dedi: Telemetry Genişletmek için tıkla... Hocam o nedir? Daha önce hiç duymadım. Edit: Şimdi hatırladım. Telemetry kapalı hocam. bang1 dedi: Malwarebytes, Kaspersky veya benzeri iyi ve güvenilir bir antivirüs ile taratın. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarımda zaten kaspersky var. Daha bu gün tam tarama yaptım. Son düzenleme: 19 Mart 2021
Ali998 dedi: Telemetry Genişletmek için tıkla... Hocam o nedir? Daha önce hiç duymadım. Edit: Şimdi hatırladım. Telemetry kapalı hocam. bang1 dedi: Malwarebytes, Kaspersky veya benzeri iyi ve güvenilir bir antivirüs ile taratın. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarımda zaten kaspersky var. Daha bu gün tam tarama yaptım.
Sith Darth Vader Hectopat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 802 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Jedi Hunter 19 Mart 2021 #7 PenaX57 dedi: Hocam o nedir? Daha önce hiç duymadım. Edit: Şimdi hatırladım. Telemetry kapalı hocam. Bilgisayarımda zaten Kaspersky var. Daha bu gün tam tarama yaptım. Genişletmek için tıkla... Windows güncellediniz mi?
PenaX57 dedi: Hocam o nedir? Daha önce hiç duymadım. Edit: Şimdi hatırladım. Telemetry kapalı hocam. Bilgisayarımda zaten Kaspersky var. Daha bu gün tam tarama yaptım. Genişletmek için tıkla... Windows güncellediniz mi?
PenaX57 Hectopat Katılım 6 Kasım 2020 Mesajlar 364 Çözümler 7 19 Mart 2021 #8 Sith Darth Vader dedi: Windows güncellediniz mi? Genişletmek için tıkla... Her zaman güncel tutarım windows'u.
Sith Darth Vader dedi: Windows güncellediniz mi? Genişletmek için tıkla... Her zaman güncel tutarım windows'u.
Jimmy Hopkins Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 906 Makaleler 4 Çözümler 3 Yer Bullworth Academy 19 Mart 2021 #9 Hocam bu sorun halen çözülebilmiş değil. Ben dahil bazı arkadaşlarda da var bu sorun. Sanırsam Windows ile alakalı. Sorun çözülür ise dönüş yapacağız.
Hocam bu sorun halen çözülebilmiş değil. Ben dahil bazı arkadaşlarda da var bu sorun. Sanırsam Windows ile alakalı. Sorun çözülür ise dönüş yapacağız.
A Ali998 Centipat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2020 Mesajlar 2.455 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2021 #10 PenaX57 dedi: Hocam o nedir? Daha önce hiç duymadım. Edit: Şimdi hatırladım. Telemetry kapalı hocam. Genişletmek için tıkla... Muhtemelen kapalı değildir, tam çözüm direk Telemetry'yi silmek. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şu video'yu takip edin, tamamen kapatın.
PenaX57 dedi: Hocam o nedir? Daha önce hiç duymadım. Edit: Şimdi hatırladım. Telemetry kapalı hocam. Genişletmek için tıkla... Muhtemelen kapalı değildir, tam çözüm direk Telemetry'yi silmek. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şu video'yu takip edin, tamamen kapatın.