Staken Hectopat Katılım 26 Temmuz 2020 Mesajlar 175 24 Eylül 2020 #1 Selamlar, Win + R attım, %temp%'ı temizledim, tekrar Win + R attım fakat çalışmıyor. Yardım eder misiniz?
Selamlar, Win + R attım, %temp%'ı temizledim, tekrar Win + R attım fakat çalışmıyor. Yardım eder misiniz?
Yusuf5432 Centipat Katılım 1 Eylül 2023 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2023 #11 Staken dedi: Tamam arkadaşlar, çözdüm bir şekilde. Teşekkürler hepinize. Genişletmek için tıkla... Nasıl çözdün bana antalabilir misin? Bende de çalışmıyor Artı 0 Eksi
Staken dedi: Tamam arkadaşlar, çözdüm bir şekilde. Teşekkürler hepinize. Genişletmek için tıkla... Nasıl çözdün bana antalabilir misin? Bende de çalışmıyor
oksd Femtopat Katılım 25 Kasım 2023 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2024 #12 Staken dedi: Selam, Win + r attım, %temp%'ı temizledim, tekrar Win + r attım fakat çalışmıyor. Yardım eder misiniz? Genişletmek için tıkla... Şunu yapabilirsiniz, görev yöneticisine gidin. Dosya'dan yeni görev çalıştır yapın sonra Win + r gibi yazın Windows + r gibi. Artı 0 Eksi
Staken dedi: Selam, Win + r attım, %temp%'ı temizledim, tekrar Win + r attım fakat çalışmıyor. Yardım eder misiniz? Genişletmek için tıkla... Şunu yapabilirsiniz, görev yöneticisine gidin. Dosya'dan yeni görev çalıştır yapın sonra Win + r gibi yazın Windows + r gibi.
RatrAsi Hectopat Katılım 2 Ağustos 2021 Mesajlar 756 Makaleler 2 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Şubat 2024 #13 En basit yolu: Bunu görev çubuğunda "çalıştır" araması olarak bulacaksınız. Dosya Ekleri Ekran Alıntısı.PNG 7,5 KB · Görüntüleme: 116 Artı 0 Eksi
oksd Femtopat Katılım 25 Kasım 2023 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2024 #14 RatrAsi dedi: En basit yolu: Bunu görev çubuğunda "çalıştır" araması olarak bulacaksınız. Genişletmek için tıkla... Evet öylede olur. Artı 0 Eksi
RatrAsi dedi: En basit yolu: Bunu görev çubuğunda "çalıştır" araması olarak bulacaksınız. Genişletmek için tıkla... Evet öylede olur.