Windows R + CTRL V+ Enter virüsü nedir?

Samet551

Decapat
Daha fazla  
Maalesef bugün bir videoyu indirirken sahte CAPTCHA ile karşılaştım ve (Windows R + CTRL V + enter) bu işlemleri yaptım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Burada açıklamışlar ancak benım PC'de herhangı bir tepki yok.
Windows Defender, marwalebytes, Kaspersky taraması sonucu bir risk yok. Sizce bir sıkıntı olur mu düşüncelerinizi bilmek isterim. Önerdiğiniz başka virüs tarayıcısı varsa onları da çalıştırayım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bir şey indi mi?

Bir süre beklemeni ve araştırma yapmanı öneririm bir de Avast diye bir antivirüs programı var bayağı iyi bence ondan bir tarat.

Hocam Avast kendini bile virüs sanıyor, Malwarebytes veya Kaspersky daha iyi

Maalesef bugün bir videoyu indirirken sahte CAPTCHA ile karşılaştım ve (Windows r + CTRL v + enter) bu işlemleri yaptım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Windows Defender, marwalebytes, Kaspersky taraması sonucu bir risk yok. Sizce bir sıkıntı olur mu düşüncelerinizi bilmek isterim. Önerdiğiniz başka virüs tarayıcısı varsa onları da çalıştırayım.

Hocam keşke enter basmasaydınız virüs olarak gözükmez ama karşıdaki adam sizin bilgisayarınızın dosyalarında geziyordur şu an büyük ihtimalle.

Maalesef bugün bir videoyu indirirken sahte CAPTCHA ile karşılaştım ve (Windows r + CTRL v + enter) bu işlemleri yaptım.

Hocam CTRL+alt+del (Görev Yöneticisi) yapınca arkada öncesine göre fazla işlemci yiyor mu bilgisayar?

Win + R yapıp kutucuğa mrt yazın. Microsoft Kötü Amaçlı Yazılımları Temizleme Aracı açılacaktır.

Son düzenleme:
Hocam keşke enter basmasaydınız virüs olarak gözükmez ama karşıdaki adam sizin bilgisayarınızın dosyalarında geziyordur şu an büyük ihtimalle.

Hocam CTRL+alt+del (Görev Yöneticisi) yapınca arkada öncesine göre fazla işlemci yiyor mu bilgisayar?

Win + R yapıp kutucuğa mrt yazın. Microsoft Kötü Amaçlı Yazılımları Temizleme Aracı açılacaktır.
Yok aynı şekilde %10 civarı kullanıyor. Windows 11e geçmeyi düşünüyordum ztn format attığımda bir sorun kalmaz değil mi ? D diskine de biçimlendirmem gerekir mi ?

Güncelleme: ESET ile tarattım ve virüsü buldu sildi ama yinede bir de format atacağım .d
Teşekkür ederim sizlere de.

Bu bilgiyi verdi ESET
\REGISTRY\USER\S-1-5-21-3059148495-3710456740-3481925433-1001\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\RunMRU:c - PowerShell/TrojanDownloader.Agent.JLT truva atı - silinerek temizlendi [1]

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı