Bilgisayarımda Windows 10 ses sürücülerinden Audio R'yi kaldırıp Realtek HD kurmaya çalışıyorum fakat sistem yeniden başladığında kurduğum sürücüyü silip otomatik olarak Audio R'yi tekrar kuruyor. Geçmiş yazılarda DDU ile kaldırma yapın denmiş ve bu yöntemi denedim, fakat işe yaramadı. Sistem ne yaptıysam bu sürücüyü kuruyor. Realtek HD sürücüsünü kurmak için ne yapmam gerekiyor? Yardımcı olabilir misiniz?
Evet burdan indirdim ve aynı zamanda flaş bellek var driverlerin olduğu leptobun yanında verilen ordan da kurulum yapabiliyorum ama ne yaptıysam audio R kaldıramıyorum otomatik kuruyor 1.5 haftadır uğraşıyorum
Denedim defalarca bilgisayarı güvenli modda başlatmak için başlattan shift’e basılı tutup yeniden başlat yapıyorum daha sonrasında güvenli moda geçip oradan Ddu yu kullanarak ses sürücüsünü kaldırıyorum daha sonra yeniden başlat yapınca normal modda başlıyor fakat ses Driver’ı tekrar Audio R kuruyor
güvenli modda mı yapmam gerekiyor ddu işlemini yoksa normal modda mı ben 2 sinde de denedim ve birde örnek ddu dan ses driveri kaldırım videosu paylasırmısınız bir şeyi eksik mi yapıyorum acaba ama dediğiniz yeri işaretleme yapıyorum sitede 1 kişi bu işlemi ddu ile halletmiş sanırım ama bende olmuyor direk otomatik realtek kaldırıp geri audio R kuruyor