Windows reboot hatası

Berkay KORKUT

Kilopat
Yer
Muğla, Türkiye
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
MacBook Pro
Meslek
Öğrenci
Yaklaşık 2 yıldır kullanmadığım bilgisayarımı tekrar açmayı denedim ama "reboot and select proper Boot device or ınsert Boot media in selected Boot device" mesajını aldım. BIOS'a girip Boot Menu'den yerleri değiştirdim, her iki seçeneği denedim, Fast Boot'u kapatıp denedim, HDD'nin kablolarını çıkardım taktım ve son olarak BIOS pilini çıkardım yarım saat kadar bekleyip tekrar açtım ama olmadı. Hatırladığıma göre Windows 10 kuruluydu format atmamıştım. Sorunu nasıl çözebilirim?

Anakart = ASUS H61M-F.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Yaklaşık 2 yıldır kullanmadığım bilgisayarımı tekrar açmayı denedim ama "reboot and select proper Boot device or ınsert Boot media in selected Boot device" mesajını aldım. BIOS'a girip Boot Menu'den yerleri değiştirdim, her iki seçeneği denedim, Fast Boot'u kapatıp denedim, HDD'nin kablolarını çıkardım taktım ve son olarak BIOS pilini çıkardım yarım saat kadar bekleyip tekrar açtım ama olmadı. Hatırladığıma göre Windows 10 kuruluydu format atmamıştım. Sorunu nasıl çözebilirim?

Anakart = ASUS H61M-F.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
HDD büyük ihtimalle gitmiş gibi gözüküyor başka bir HDD veya SSD almanızı öneririm.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı