Windows recovery hatası

Daha fazla  
Arkadaşlar bilgisayar dün sapasağlam idi. Bugün sabah PC'yi başlatınca bilgisayar altta yazdığım hatayı verdi sorun nedir?
Recovery.
There was a problem with a device connected to your PC.
An unexpected I/O error has occurred.
File:\Boot\BCD
Error code: 0x00000e9.
This problem can happen when a removable Storage device is removed while it's in use or is falling. Properly connecting any removable Storage and restarting your PC may fix this problem.

Arkadaşlar bilgisayar dün sapasağlam idi. Bugün sabah PC'yi başlatınca bilgisayar altta yazdığım hatayı verdi sorun nedir?
Recovery.
There was a problem with a device connected to your PC.
An unexpected I/O error has occurred.
File:\Boot\BCD
Error code: 0x00000e9.
This problem can happen when a removable Storage device is removed while it's in use or is falling. Properly connecting any removable Storage and restarting your PC may fix this problem.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
buna bir bakar mısınız?

Aynı sorun bende de oldu. YouTube'deki videolar ise yaramadı o yüzden bende temiz kurulum yaptım.

Hocam ben temiz kurulum için hard diski seçtiğimde de Windows bilgisayarı yüklemenin sonraki aşamasında önyüklenecek şekilde hazırlayamadı diye bir hata veriyor diğer diskimde de önemli veriler var o yüzden 2. diskime kuramıyorum Windows'u ne yapmalıyım?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
buna bir bakar mısınız?

Hocam baktım ama bende böyle ikinci bir diskim bulunmuyor.

Hocam ben temiz kurulum için hard diski seçtiğimde de Windows bilgisayarı yüklemenin sonraki aşamasında önyüklenecek şekilde hazırlayamadı diye bir hata veriyor diğer diskimde de önemli veriler var o yüzden 2. diskime kuramıyorum Windows'u ne yapmalıyım?

Hocam baktım ama bende böyle ikinci bir diskim bulunmuyor.
Hard disk kablosunu çıkartıp iyice girişleri temizleyin. Sonra tekrar deneyin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı