Windows RT 8 nereden indirilir?

A

Adsız 1

Ziyaretçi
Merhaba ben sanal makinede test etmek için Windows RT indirmek istiyorum fakat nereden ISO dosyasını indirebilirim? Sürüm (Sürümü 8 veya 8.1 fark etmez, dili İngilizce veya Türkçe olsun.) @Recep Baltaş, @Asım Demir

Merhaba ben sanal makinede test etmek için Windows RT indirmek istiyorum fakat nereden ISO dosyasını indirebilirim? Sürüm (sürümü 8 veya 8.1 fark etmez, dili İngilizce veya Türkçe olsun. ) @Recep Baltaş, @asım demir.
Dostum RT Windows Surface benzeri cihazlarda yüklü gelen Windows OS'dir. Bulması UEFI'li sisteme ıhtiyacın var ve ARM'lerle uyumlu olduğu ıçin bir şeye yaramaz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum RT Windows Surface Benzeri Cihazlarda Yüklü Gelen Windows OS Dir Bulması UEFIli Sisteme Ihtiyacın Var Ve ARMLerle Uyumlu Olduğu Için Birşeye Yaramaz.
Yalnız ben belirttiğim gibi sanal makineye kuracağım. Vmware kullanacağım yani. O programda UEFI veya BIOS seçebiliyoruz. Fakat Vmware'de "Windows 8 x64" seçersem işe yaramaz mı?

Adsız 1, lütfen çözüm olarak uygun mesajın önündeki simgesine tıklayarak bir cevabı çözüm olarak işaretlediğinizden emin olun.
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı