ugurgns Hectopat Katılım 16 Eylül 2020 Mesajlar 177 Çözümler 1 Yer Malatya 3 Ekim 2020 #1 Windows sanal makine kurarken hata mesajı aldım ve hatanın yerini bulamıyorum. Virtualbox'a kurdum Windows 10 ama hata verdi. Ayarlara hiç dokunmadım. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Ekim 2020
Windows sanal makine kurarken hata mesajı aldım ve hatanın yerini bulamıyorum. Virtualbox'a kurdum Windows 10 ama hata verdi. Ayarlara hiç dokunmadım.
Onur5217 Megapat Kek günü Katılım 19 Kasım 2015 Mesajlar 197 Makaleler 1 Yer Ünye/Ordu Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2020 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS ugurgns Hectopat Katılım 16 Eylül 2020 Mesajlar 177 Çözümler 1 Yer Malatya 3 Ekim 2020 #3 Onur5217 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Çözdüm sorunu ekran ayarı için yeterli bellek ayarlamamışım Artı 0 Eksi
Onur5217 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Çözdüm sorunu ekran ayarı için yeterli bellek ayarlamamışım