Floxizdia Hectopat Katılım 24 Kasım 2019 Mesajlar 415 Çözümler 2 Yer Adana 12 Kasım 2020 #1 Merhabalar, elimde bir tane Windows sanal makine var. Ben bunda port açmak istiyorum, nasıl yapabilirim?
Merhabalar, elimde bir tane Windows sanal makine var. Ben bunda port açmak istiyorum, nasıl yapabilirim?
KralKnightator Picopat Katılım 25 Haziran 2020 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2020 #2 Merhabalar, Windows güvenlik duvarından gelişmiş ayarlardan yeni kural oluşturma kısmından istediğiniz portu açabilirsiniz.
Merhabalar, Windows güvenlik duvarından gelişmiş ayarlardan yeni kural oluşturma kısmından istediğiniz portu açabilirsiniz.
Floxizdia Hectopat Katılım 24 Kasım 2019 Mesajlar 415 Çözümler 2 Yer Adana 12 Kasım 2020 #3 KralKnightator dedi: Merhabalar, Windows güvenlik duvarından gelişmiş ayarlardan yeni kural oluşturma kısmından istediğiniz portu açabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Biraz daha ayrıntılı açıklayabilir misiniz lütfen.
KralKnightator dedi: Merhabalar, Windows güvenlik duvarından gelişmiş ayarlardan yeni kural oluşturma kısmından istediğiniz portu açabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Biraz daha ayrıntılı açıklayabilir misiniz lütfen.
KralKnightator Picopat Katılım 25 Haziran 2020 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2020 #4 Ayrıntılı bilgi için video izlemenizi öneririm. Youtubede çeşitli videaolar mevcut.