Windows saydamlık efekti çalışmıyor

tufanatasoy

Megapat
Daha fazla  
Merhaba ayarlardan saydamlık ayarını aktif ettiğmi halde etkisini göstermiyor.
Gerek Windows gerek Regedit ayarlarıyla oynamadım sadece Görev Yöneticisi için TranslucentTB kullanmaktayım.
Tema olarak Windows'un sunduğu renklerden tema yapıp onu kaydettim. Herhangi harici tema da kullanmıyorum.
Tuhaf olacak ki başlat menüsü ve işlem merkezi ve ayarlar kısmında etki etmezken sadece sistem tepsisinde daha bir görünür gibi.

Dosya Ekleri

• ApplicationFrameHost_m0C4h0HClS.png
    149,7 KB · Görüntüleme: 44
  • ApplicationFrameHost_Mo2vmXoR7M.png
    355,4 KB · Görüntüleme: 41
  • ApplicationFrameHost_N9J69KzYcK.png
    26 KB · Görüntüleme: 44
  • explorer_zrmUYupR53.jpg
    134,6 KB · Görüntüleme: 45
  • explorer_So5ydaKgik.png
    127,1 KB · Görüntüleme: 45

Görev çubuğu saydamlaştı mı? Aktif ettiğiniz ayar zaten her yeri saydam yapmıyor. Sadece belirli yerleri. Eski Aero gibi.

Hocam bende de calismiyordu. Silip internetten indirim calismisti. bir de hocam siz nasıl Windows 11 kullaniyorsunuz? Fotograflar Win 10.

TranslucentTB kapatmayı denediniz mi belki çakışma yapıyordur alakasız da olsa. Windows sonuçta :/

Görev çubuğu saydamlaştı mı? Aktif ettiğiniz ayar zaten her yeri saydam yapmıyor. Sadece belirli yerleri. Eski Aero gibi.

Hayır hocam translucent TB'yi kapattığım halde varsayılanda kalıyor. Fakat hocam en alttaki iki kutucuğu da tik yaptığım halde olmuyor. Önceden bariz belliydi ayarlarda gezerken bile duvar kâğıdının renk tonunu görebiliyordum.

TranslucentTB kapatmayı denediniz mi belki çakışma yapıyordur alakasız da olsa. Windows sonuçta :/
yok hocam olmuyor.

Hocam bende de calismiyordu. Silip internetten indirim calismisti. bir de hocam siz nasıl Windows 11 kullaniyorsunuz? Fotograflar Win 10.

Kral Windows'la ilgili birkaç özel ayarlar yaptım. Lakin dediğim gibi yaptığım ayarların saydamlıkla bir alakası bulunmamakta.

Bu yerde hangileri tikli?
Denetim Masası > sistem > gelişmiş sistem ayarları > performans ayarları.
Görünüm için ayarlarsanız düzelebilir sorun.

hatta bakın youtubuede bir videoda adam açıp kapatınca nasıl değişiyor. Bende hep ilki gibi oluyor

Dosya Ekleri

• chrome_dveeKFkDeO.png
    292 KB · Görüntüleme: 32
  • chrome_W5MVe1b9FW.png
    446,4 KB · Görüntüleme: 31

Sistem dosyalarında bir sorun var mı diye bir bakın. Olmadı TranslucentTB uygulamasını silip tekrar deneyin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…