jiko Hectopat Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 450 Çözümler 5 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2021 #1 Geçenler'de bilgisayarıma trojan bulaştı ve bunun sonunda böyle bir hata almaya başladım. Not: Trojan temizlendi.
Geçenler'de bilgisayarıma trojan bulaştı ve bunun sonunda böyle bir hata almaya başladım. Not: Trojan temizlendi.
zeki1981 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Temmuz 2020 Mesajlar 15.699 Çözümler 165 9 Şubat 2021 #2 Bu hatayı nerede alıyorsunuz?
jiko Hectopat Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 450 Çözümler 5 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2021 #3 zeki1981 dedi: Bu hatayı nerede alıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... 15-20 dakikada bir ekrana alert geliyor.
zeki1981 dedi: Bu hatayı nerede alıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... 15-20 dakikada bir ekrana alert geliyor.
zeki1981 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Temmuz 2020 Mesajlar 15.699 Çözümler 165 9 Şubat 2021 #4 jiko dedi: 15-20 dakikada bir ekrana alert geliyor. Genişletmek için tıkla... Anlaşılan trajan temizliği yaparken sistem dosyalarından birisi silinmiş. İsteseniz kurulum USB'si ile onarım yapmayı bir deneyin. Bir de denetim masasından yeni bir kullanıcı açın onunla sistemi kullanıp deneme yapın o kullanıcıdada gelecek mi?
jiko dedi: 15-20 dakikada bir ekrana alert geliyor. Genişletmek için tıkla... Anlaşılan trajan temizliği yaparken sistem dosyalarından birisi silinmiş. İsteseniz kurulum USB'si ile onarım yapmayı bir deneyin. Bir de denetim masasından yeni bir kullanıcı açın onunla sistemi kullanıp deneme yapın o kullanıcıdada gelecek mi?
MScofield Hectopat Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 2.334 Makaleler 7 Çözümler 66 9 Şubat 2021 #5 Virüs kalıntısı kalmadığına emin misiniz? Virüs taraması yapıp sonuçları atar mısınız?
jiko Hectopat Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 450 Çözümler 5 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2021 #6 MScofield dedi: Virüs kalıntısı kalmadığına emin misiniz? Virüs taraması yapıp sonuçları atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Kaspersky tarafından tarama yaptım ve birkaç tane tehlikeli dosya buldu ve temizledi. zeki1981 dedi: Anlaşılan trajan temizliği yaparken sistem dosyalarından birisi silinmiş. İsteseniz kurulum USB'si ile onarım yapmayı bir deneyin. Bir de denetim masasından yeni bir kullanıcı açın onunla sistemi kullanıp deneme yapın o kullanıcıdada gelecek mi? Genişletmek için tıkla... Deniyeceğim.
MScofield dedi: Virüs kalıntısı kalmadığına emin misiniz? Virüs taraması yapıp sonuçları atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Kaspersky tarafından tarama yaptım ve birkaç tane tehlikeli dosya buldu ve temizledi. zeki1981 dedi: Anlaşılan trajan temizliği yaparken sistem dosyalarından birisi silinmiş. İsteseniz kurulum USB'si ile onarım yapmayı bir deneyin. Bir de denetim masasından yeni bir kullanıcı açın onunla sistemi kullanıp deneme yapın o kullanıcıdada gelecek mi? Genişletmek için tıkla... Deniyeceğim.
MScofield Hectopat Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 2.334 Makaleler 7 Çözümler 66 10 Şubat 2021 #7 jiko dedi: Kaspersky tarafından tarama yaptım ve birkaç tane tehlikeli dosya buldu ve temizledi. Genişletmek için tıkla... Hata hala devam ediyor mu?
jiko dedi: Kaspersky tarafından tarama yaptım ve birkaç tane tehlikeli dosya buldu ve temizledi. Genişletmek için tıkla... Hata hala devam ediyor mu?
jiko Hectopat Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 450 Çözümler 5 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2021 #8 MScofield dedi: Hata hala devam ediyor mu? Genişletmek için tıkla... Evet maalesef. Sorunu çözdüm.Sorun çözümü bu Video'da mevcut. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleme: 10 Şubat 2021
MScofield dedi: Hata hala devam ediyor mu? Genişletmek için tıkla... Evet maalesef. Sorunu çözdüm.Sorun çözümü bu Video'da mevcut. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et