mehmet_yildizzz Centipat Katılım 17 Nisan 2021 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2023 #1 RAM SAMSUNG 8GB DDR4 3200MHz SSD veya HDD modeli INTEL 512GB SSD Ekran kartı Nvdia GTX 1650 İşlemci AMD RYZEN 5 4600H Laptop bir anda bu hatayı vermeye başladı. Laptop açılırken logo öncekinden daha büyük çıkıyor. Sebebi nedir? Cihaz: Lenovo Ideapad Gaming 3 Dosya Ekleri lenovo.jpg 82,5 KB · Görüntüleme: 35 wimdows script host hatası.jpg 53,8 KB · Görüntüleme: 49
Laptop bir anda bu hatayı vermeye başladı. Laptop açılırken logo öncekinden daha büyük çıkıyor. Sebebi nedir? Cihaz: Lenovo Ideapad Gaming 3
Girdap Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Eylül 2020 Mesajlar 3.231 Makaleler 18 Çözümler 41 31 Ocak 2023 #2 Sistem bir dosyayı bulamıyor ama Windows yazılı bellek ile onarma yapılır ise problem ortadan kalkar adiye tahmin ediyorum. Dosya adını internette arattığımda bir şey bulamadım.
Sistem bir dosyayı bulamıyor ama Windows yazılı bellek ile onarma yapılır ise problem ortadan kalkar adiye tahmin ediyorum. Dosya adını internette arattığımda bir şey bulamadım.