M MustafaAa Hectopat Katılım 2 Ağustos 2014 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2014 #1 Arkadaşlar Skyrimde mod yükledim, en son olarak bir dosyaya basıp yüklemem gerekiyor. Bastığımda ss'de ki görüntüyü alıyorum, yardım ederseniz çok memnun olurum. Ayrıca, sağ tıklayınca yönetici olarak çalıştıramıyorum o seçenek yok. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Ağustos 2014
Arkadaşlar Skyrimde mod yükledim, en son olarak bir dosyaya basıp yüklemem gerekiyor. Bastığımda ss'de ki görüntüyü alıyorum, yardım ederseniz çok memnun olurum. Ayrıca, sağ tıklayınca yönetici olarak çalıştıramıyorum o seçenek yok.
Buğra ACAR Hectopat Katılım 2 Ağustos 2014 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2014 #2 Denetim masası/güvenlik duvarı, bir uygulamaya güvenlik duvarı üzerinden izin ver'den Skyrim'i bul, özeli ortak yap yoksa ekle. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Ağustos 2014
Denetim masası/güvenlik duvarı, bir uygulamaya güvenlik duvarı üzerinden izin ver'den Skyrim'i bul, özeli ortak yap yoksa ekle.
M MustafaAa Hectopat Katılım 2 Ağustos 2014 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2014 #3 Hatanın olduğu dosya şu kardeşim. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Ağustos 2014