Öncelikle bu hatayı hangi sebepten ötürü alıyorsunuz? Bir uygulamayı açtığınızda mı?
Kaspersky'ı sürekli kullanıyor muydunuz yoksa tarama yapmak için mi indirdiniz? Tarama sonrası herhangi bir tehdit buldu mu? İsterseniz Kaspersky'dan Diğer Araçlar>Raporlar>Ayrıntılı rapor kısmından tüm olayları seçip dışa aktarın ve bizimle paylaşın.
Tarama yapmak için indirmiştim. Bunlar bulunan veya silinen raporlar sanırım. Aralarından aldığım hatada silindi olarak gözüküyor.
Evet. Akıllı işteKorsan Kaspersky mı indirdiniz?
Baktım da korsan kullanıyor, korsan olduğu için de korsan olan dosyaları bulmuş. Üstüne korsan olmasından dolayı miner yapmaya da başlamış ne güzel. Böyle akıllılara bunlar az bile.@Murat5038 Hocam bakar mısınız?
Forumda da birkaç kişinin önerdiği gibi Malwarebytes, HitmanPRO, Sophos Home gibi yazılımlar işimi görmüştü. Kaspersky'ın ücretsiz sürümününde işe yaradığını duymuştum. Virüs bulmak için korsan yazılım kullanmak kadar kulağa saçma gelen bir şey yok. Arkadaş keşke biraz akıllı olsaymış. En azından buraya danışabilirdi.Evet. Akıllı işte
Baktım da korsan kullanıyor, korsan olduğu için de korsan olan dosyaları bulmuş. Üstüne korsan olmasından dolayı miner yapmaya da başlamış ne güzel. Böyle akıllılara bunlar az bile.
Ücretsiz sürümü kurmasına da gerek yok. Ücretliyi de kurup kullanabiliyor herkes. Çoğu AV'nin cüretli sürümü deneme lisansıyla ortalam 30 günle kullanılabiliyor. Bunları bazı bilgisizler ücretliyi kurunca ücret alacak benden diye indirmeyen var.Kaspersky'ın ücretsiz sürümününde işe yaradığını duymuştum
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.