Windows "Script Host" hatası

Mysmeh

Kilopat
Daha fazla  
as.PNG

Bu hata nedir ve nasıl düzeltebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kaspersky'ı sürekli kullanıyor muydunuz yoksa tarama yapmak için mi indirdiniz? Tarama sonrası herhangi bir tehdit buldu mu? İsterseniz Kaspersky'dan Diğer Araçlar>Raporlar>Ayrıntılı rapor kısmından tüm olayları seçip dışa aktarın ve bizimle paylaşın.

Tarama yapmak için indirmiştim. Bunlar bulunan veya silinen raporlar sanırım. Aralarından aldığım hatada silindi olarak gözüküyor.
Ekran Alıntısı.PNG

Evet. Akıllı işte :)

Baktım da korsan kullanıyor, korsan olduğu için de korsan olan dosyaları bulmuş. Üstüne korsan olmasından dolayı miner yapmaya da başlamış ne güzel. Böyle akıllılara bunlar az bile.
Forumda da birkaç kişinin önerdiği gibi Malwarebytes, HitmanPRO, Sophos Home gibi yazılımlar işimi görmüştü. Kaspersky'ın ücretsiz sürümününde işe yaradığını duymuştum. Virüs bulmak için korsan yazılım kullanmak kadar kulağa saçma gelen bir şey yok. Arkadaş keşke biraz akıllı olsaymış. En azından buraya danışabilirdi.

Kaspersky'ın ücretsiz sürümününde işe yaradığını duymuştum
Ücretsiz sürümü kurmasına da gerek yok. Ücretliyi de kurup kullanabiliyor herkes. Çoğu AV'nin cüretli sürümü deneme lisansıyla ortalam 30 günle kullanılabiliyor. Bunları bazı bilgisizler ücretliyi kurunca ücret alacak benden diye indirmeyen var.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı