Erdem Çolakoğlu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Eylül 2018 Mesajlar 1.872 Çözümler 34 Yer Eagle Mars Colony 21 Haziran 2020 #11 Virüs avına giderken avlanmak oluyor bu galiba Zararlı içeren korsan bir antivirüsün sisteme verdiği hasarın, sıradan bir zararlı içeren programın vereceği hasardan kat kat fazla olacağını düşünüyorum, bence temiz kurulum yapın.
Virüs avına giderken avlanmak oluyor bu galiba Zararlı içeren korsan bir antivirüsün sisteme verdiği hasarın, sıradan bir zararlı içeren programın vereceği hasardan kat kat fazla olacağını düşünüyorum, bence temiz kurulum yapın.
çağatat Femtopat Katılım 13 Ağustos 2020 Mesajlar 1 13 Ağustos 2020 #12 @Murat5038 abi ben driver pack indirdim ve sürücüleri güncelleştirdim fakat banada böyle hata verdi. Ne yapmam lazım
@Murat5038 abi ben driver pack indirdim ve sürücüleri güncelleştirdim fakat banada böyle hata verdi. Ne yapmam lazım
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.473 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 13 Ağustos 2020 #13 çağatat dedi: @Murat5038 abi ben Driver pack indirdim ve sürücüleri güncelleştirdim fakat bana da böyle hata verdi. Ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Sürücü bulucu önermediğimi de görmüş olman lazım, neden kullandın? Format atacaksın.
çağatat dedi: @Murat5038 abi ben Driver pack indirdim ve sürücüleri güncelleştirdim fakat bana da böyle hata verdi. Ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Sürücü bulucu önermediğimi de görmüş olman lazım, neden kullandın? Format atacaksın.