Sosyal Kullanıcısı Kilopat Katılım 4 Temmuz 2021 Mesajlar 2.573 Makaleler 1 Çözümler 36 Yer Afyonkarahisar 12 Mart 2022 #1 Selamlar! Arama kutusu bana göre aşırı büyük ve küçültmek istiyorum, Winaero kullanarak yapmak istedim fakat böyle bir özelliği yok. Yardımcı olabilir misiniz?
Selamlar! Arama kutusu bana göre aşırı büyük ve küçültmek istiyorum, Winaero kullanarak yapmak istedim fakat böyle bir özelliği yok. Yardımcı olabilir misiniz?
Demorlius Hectopat Katılım 15 Şubat 2022 Mesajlar 1.190 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2022 #2 Belli temalar ındire bilirsin. Orijinal olarak küçültme ımkanı yok.
Sosyal Kullanıcısı Kilopat Katılım 4 Temmuz 2021 Mesajlar 2.573 Makaleler 1 Çözümler 36 Yer Afyonkarahisar 12 Mart 2022 #3 Demorlius dedi: Belli temalar ındirebilirsin. Orijinal olarak küçültme ımkanı yok. Genişletmek için tıkla... Windows orjinalliğini bozmak istemiyorum, Tweak programı falan kullanarak yapmak istiyorum fakat bulamadım hiç.
Demorlius dedi: Belli temalar ındirebilirsin. Orijinal olarak küçültme ımkanı yok. Genişletmek için tıkla... Windows orjinalliğini bozmak istemiyorum, Tweak programı falan kullanarak yapmak istiyorum fakat bulamadım hiç.