EmreGly Hectopat Katılım 16 Ocak 2022 Mesajlar 22 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2022 #1 Windows Search çalışmıyor bir sürü yöntem denedim ama olmadı. Bilgili olan arkadaşlar yardımcı olur musunuz?
Windows Search çalışmıyor bir sürü yöntem denedim ama olmadı. Bilgili olan arkadaşlar yardımcı olur musunuz?
M morbius Decapat Katılım 21 Ocak 2022 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2022 #11 Windows etkin mi? Benim başıma gemişti bugün Sorun Giderici'den çözdüm. Artı 0 Eksi
KS KS EmreGly Hectopat Katılım 16 Ocak 2022 Mesajlar 22 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2022 #12 PhoenixTech dedi: Aynı sorunu yaşamış birisi olarak Classic Shell ile çözebileceğinizi düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Alper Durgut dedi: Windows etkin mi? Genişletmek için tıkla... Evet etkin sürümler güncel Artı 0 Eksi
PhoenixTech dedi: Aynı sorunu yaşamış birisi olarak Classic Shell ile çözebileceğinizi düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Alper Durgut dedi: Windows etkin mi? Genişletmek için tıkla... Evet etkin sürümler güncel
Galaxes Kilopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 5.739 Makaleler 1 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2022 #13 EmreGly dedi: Evet etkin sürümler güncel. Genişletmek için tıkla... Hizmetler kısmina girip Windows Search hizmeti aktif mi kontrol edin. Eğer aktifse yeniden başlatmayı deneyin. Artı 0 Eksi
EmreGly dedi: Evet etkin sürümler güncel. Genişletmek için tıkla... Hizmetler kısmina girip Windows Search hizmeti aktif mi kontrol edin. Eğer aktifse yeniden başlatmayı deneyin.
M morbius Decapat Katılım 21 Ocak 2022 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2022 #14 Alper Durgut dedi: Buna baktınız mı? Windows 10 Arama Sorunu Nasıl Çözülür? Genişletmek için tıkla... Yani burdaki yöntemler yardımcı olabilir denemenizde fayda var Artı 0 Eksi
Alper Durgut dedi: Buna baktınız mı? Windows 10 Arama Sorunu Nasıl Çözülür? Genişletmek için tıkla... Yani burdaki yöntemler yardımcı olabilir denemenizde fayda var
Galaxes Kilopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 5.739 Makaleler 1 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2022 #15 Ardindan bilgisayarı yenidem başlatmayı da unutmayin. Artı 0 Eksi
Saul Odenkirk Hectopat Katılım 5 Haziran 2021 Mesajlar 143 Çözümler 1 Yer Kattegat Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2022 #16 EmreGly dedi: Windows Search çalışmıyor bir sürü yöntem denedim ama olmadı. Bilgili olan arkadaşlar yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Çalıştır bölümünü açıp verdiğim kodu yazar mısınız? C:\Windows\System32\ctfmon.exe Artı 0 Eksi
EmreGly dedi: Windows Search çalışmıyor bir sürü yöntem denedim ama olmadı. Bilgili olan arkadaşlar yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Çalıştır bölümünü açıp verdiğim kodu yazar mısınız? C:\Windows\System32\ctfmon.exe
KS KS EmreGly Hectopat Katılım 16 Ocak 2022 Mesajlar 22 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2022 #17 Galaxes dedi: Hizmetler kısmina girip Windows Search hizmeti aktif mi kontrol edin. Eğer aktifse yeniden başlatmayı deneyin Genişletmek için tıkla... maalesef etkili olmadı Billy Clarke dedi: Çalıştır bölümünü açıp verdiğim kodu yazar mısınız? C:\Windows\System32\ctfmon.exe Genişletmek için tıkla... Kod etkili ama bilgisayarı yeniden başlatınca sorun yine devam ediyor sıkıntı orda. Artı 0 Eksi
Galaxes dedi: Hizmetler kısmina girip Windows Search hizmeti aktif mi kontrol edin. Eğer aktifse yeniden başlatmayı deneyin Genişletmek için tıkla... maalesef etkili olmadı Billy Clarke dedi: Çalıştır bölümünü açıp verdiğim kodu yazar mısınız? C:\Windows\System32\ctfmon.exe Genişletmek için tıkla... Kod etkili ama bilgisayarı yeniden başlatınca sorun yine devam ediyor sıkıntı orda.
Galaxes Kilopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 5.739 Makaleler 1 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2022 #18 EmreGly dedi: Maalesef etkili olmadı. Kod etkili ama bilgisayarı yeniden başlatınca sorun yine devam ediyor sorun orada. Genişletmek için tıkla... Hocam güncellemeleri yaptınız mı? Artı 0 Eksi
EmreGly dedi: Maalesef etkili olmadı. Kod etkili ama bilgisayarı yeniden başlatınca sorun yine devam ediyor sorun orada. Genişletmek için tıkla... Hocam güncellemeleri yaptınız mı?
KS KS EmreGly Hectopat Katılım 16 Ocak 2022 Mesajlar 22 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2022 #19 Alper Durgut dedi: Yani buradaki yöntemler yardımcı olabilir denemenizde fayda var Genişletmek için tıkla... Denedim fakat nafile. Galaxes dedi: Hocam güncellemeleri yaptınız mı? Genişletmek için tıkla... Son düzenleme: 10 Nisan 2022 Artı 0 Eksi
Alper Durgut dedi: Yani buradaki yöntemler yardımcı olabilir denemenizde fayda var Genişletmek için tıkla... Denedim fakat nafile. Galaxes dedi: Hocam güncellemeleri yaptınız mı? Genişletmek için tıkla...
Galaxes Kilopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 5.739 Makaleler 1 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2022 #20 EmreGly dedi: Denedim fakat nafile. Eki Görüntüle 1355238 Genişletmek için tıkla... galiba tek çözüm format hocam Artı 0 Eksi
EmreGly dedi: Denedim fakat nafile. Eki Görüntüle 1355238 Genişletmek için tıkla... galiba tek çözüm format hocam