Windows 10'da bir süre önce Search kısmında arama dizini oluşturma kapatıldı fiye bir bildirim çıktı ama PC de sorun yok gibiydi bende takmadım. Ama sonra bazı dosyaların açılmadığını fark ettim. Tıklıyorum resme, videoya, sese ya da oyuna ama açılmıyor yükleniyor ibaresi çıkıyor fakat açılmıyor. Dosyalarda hasar olduğunu sanmıyorum çünkü dosyaları bozulmadan başka cihazlarda açabildim.
Düzeltmek için internette gördüğüm her yolu denedim ama olmadı. Herkes gibi ilk başta Windows Search hizmetini otomatiğe tekrar alayım dedim ama hizmetler kısmında başlangıç türünü otomatik yapıp başlat dediğimde sürekli:"Windows yerel bilgisayar üzerindeki Windows Search hizmetini başlatamadı. Hata: 1067 işlem beklenmeyen biçimde sonlandı"gibi bir hata alıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
Düzeltmek için internette gördüğüm her yolu denedim ama olmadı. Herkes gibi ilk başta Windows Search hizmetini otomatiğe tekrar alayım dedim ama hizmetler kısmında başlangıç türünü otomatik yapıp başlat dediğimde sürekli:"Windows yerel bilgisayar üzerindeki Windows Search hizmetini başlatamadı. Hata: 1067 işlem beklenmeyen biçimde sonlandı"gibi bir hata alıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
Son düzenleyen: Moderatör: