Windows Search hizmeti çalışmıyor

Stohren

Centipat
Daha fazla  
Windows 10'da bir süre önce Search kısmında arama dizini oluşturma kapatıldı fiye bir bildirim çıktı ama PC de sorun yok gibiydi bende takmadım. Ama sonra bazı dosyaların açılmadığını fark ettim. Tıklıyorum resme, videoya, sese ya da oyuna ama açılmıyor yükleniyor ibaresi çıkıyor fakat açılmıyor. Dosyalarda hasar olduğunu sanmıyorum çünkü dosyaları bozulmadan başka cihazlarda açabildim.

16626406925913129770977278093305.jpg

Düzeltmek için internette gördüğüm her yolu denedim ama olmadı. Herkes gibi ilk başta Windows Search hizmetini otomatiğe tekrar alayım dedim ama hizmetler kısmında başlangıç türünü otomatik yapıp başlat dediğimde sürekli:"Windows yerel bilgisayar üzerindeki Windows Search hizmetini başlatamadı. Hata: 1067 işlem beklenmeyen biçimde sonlandı"gibi bir hata alıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dosyaların açılmama sorununun Windows Search hizmeti olduğunu düşünmüyorum ama yine de Regedit ile açabilirsin.

Dosyaların açılmama sorununun Windows Search hizmeti olduğunu düşünmüyorum ama yine de Regedit ile açabilirsin.

Dostum ilgin için çok teşekkürler verdiğin rehberdekileri 2 kez tekrarladım ama bişi değişmedi search hizmetim hala bozuk ve dosyalarımda hala açılmıyor. Başka bi sorun olabilir mi? Sorunun windows search olmadığını düşünüyorum demiştin? Bende ilk defa böyle saçma bişi ile karşılaşıyorum. Dosyalara tıklayınca fotodaki gibi bi hatada almaya başladım.
16628979120535394748556596221696.jpg
Windowsumun düzgün çalışmafığını düşünüyorum. Acaba diyorum c deki dosyalarımı harddiskime atsam sonra da sistem geri yükleme falan mı yapsam diyorum ama bu da çok zahmetli, sorunu çözebilseydim çok iyi olurdu. Sistem ssd de kurulu.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı