Fotoğrafta göründüğü gibi küçük resimlerin bazıları yok oldu. Ayalar ve Skype'ta da gördüm bunu. Spotify'da falan resim gözüküyor. Windows'la gelen default uygulamalarda oluyor sanırım. Çözümünü bilen var mı? Daha önce de olmuştu format attığımda düzelmişti fakat tekrar aynı sorun olmuş.
Merhaba. Kaç gündür sabrettim. Ancak bu gün 1 tane görev çubuğu simgesi de gözükmemeye başladı. Simgesiz kötü duruyor. Bunun nedeni nedir? Çözümü nedir?
Merhaba. Kaç gündür sabrettim. Ancak bu gün 1 tane görev çubuğu simgesi de gözükmemeye başladı. Simgesiz kötü duruyor. Bunun nedeni nedir? Çözümü nedir?
Yeni bir kullanıcı oluşturarak dener misiniz?
1. Ayarlar'a gidin ve listeden "Hesaplar" bölümünü seçin.
2 Listeden "Aile ve diğer kullanıcılar" menüsüne tıklayın ve "Bu bilgisayara başka birini ekle" butonuna tıklayın.
3 Açılan Microsoft Hesabı penceresinde "Bu kişinin oturum açma bilgilerine sahip değilim" üzerine tıklayın.
4. Açılan pencerede "Microsoft hesabı olmayan bir kullanıcı ekleyin" üzerine tıklayın.
5. Kullanıcı adı kutusunu doldurun ve parola kutusunu doldurmadan "İleri" butonuna tıklayın.
6. Kullanıcı listesinde "XXX Yerel hesap" adıyla oluşturduğunuz kullanıcıyı göreceksiniz. Bu kullanıcı üzerine tıklayın ve "Hesap türünü değiştir" üzerine tıklayın.
7. Açılan pencerede "Hesap türü" seçim kutusunda "Standart Kullanıcı" yerine "Yönetici" seçeneğini seçin ve "Tamam" butonuna tıklayın.
8. Oturumunuzu kapatabilir ve oluşturduğunuz XXX kullanıcısına geçiş yaparak durumu test edebilirsiniz.
Aslında uygulamalarınız silinmedi. Yeni bir kullanıcı hesabı oluşturulduğundan Microsoft uygulamalarınız, kişisel ayarlarınız ve uygulama ayarlarınız sıfırlandı. Yani eski kullanıcı hesabıyla tekrar oturum açarak verilerinize erişebilirsiniz. Sorununuz kullanıcı hesabına özgü bir ayardan kaynaklanıyor olmalı. Eski hesabınız için aklıma bir yöntem gelirse yazacağım.